Gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 9-18 MM 1:4.0-5.6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 9-18 MM 1:4.0-5.6. Wij hopen dat dit OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 9-18 MM 1:4.0-5.6 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 9-18 MM 1:4.0-5.6 te teleladen.


OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 9-18 MM 1:4.0-5.6 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (681 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 9-18 MM 1:4.0-5.6

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] € De randen van foto’s zouden afgesneden kunnen worden als er meer dan één filter gebruikt wordt of als er een dik filter wordt gebruikt. € Kan gebruikt worden met de optionele EC-14 en EC-20 teleconverters wanneer handmatig wordt scherpgesteld (MF). € Als u de E-300 gebruikt, let er dan op dat de firmware van de camera versie 1. Belangrijkste technische gegevens Lensvatting : Four Thirds-lensvatting Scherpstelafstand : 9 – 18 mm (komt overeen met 18 tot 36 mm op een kleinbeeldcamera) Max. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 9-18 MM 1:4.0-5.6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 9-18 MM 1:4.0-5.6 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag