Gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 70-300MM F4.0-5.6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 70-300MM F4.0-5.6. Wij hopen dat dit OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 70-300MM F4.0-5.6 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 70-300MM F4.0-5.6 te teleladen.


OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 70-300MM F4.0-5.6 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8246 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 70-300MM F4.0-5.6

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] € De randen van foto’s zouden afgesneden kunnen worden als er meer dan één filter gebruikt wordt of als er een dik filter wordt gebruikt. € Geschikt voor gebruik met de optionele EC-14, EC-20 teleconverters in de stand MF. € Met de optionele EX-25 tussenring kunt u fotograferen met een vergroting van 0, 40 – 0, 66x (0, 80 – 1, 32x indien berekend op basis van kleinbeeldcamera), bij gebruik van de stand MF in het gehele zoombereik. Belangrijkste technische gegevens Lensvatting : Four Thirds-lensvatting Scherpstelafstand : 70 – 300 mm (komt overeen met 140 tot 600 mm op een kleinbeeldcamera) Max. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 70-300MM F4.0-5.6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL ED 70-300MM F4.0-5.6 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag