Gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 35MM MACRO 1:3.5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 35MM MACRO 1:3.5. Wij hopen dat dit OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 35MM MACRO 1:3.5 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 35MM MACRO 1:3.5 te teleladen.


OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 35MM MACRO 1:3.5 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (739 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 35MM MACRO 1:3.5

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] • Zum Abnehmen des Telekonverters halten Sie den Objektiventriegelungsknopf gedrückt und drehen das Objektiv in Montage-Gegenrichtung. [. . . ] Besondere Merkmale • EC-14 ist ein Telekonverter für Olympus FOUR THIRDS Spiegelreflex-Digitalkamera Zuiko Digital- 10 DE Sicherheitshinweise: Bitte unbedingt die nachfolgenden Informationen lesen Achtung: Sicherheitshinweise • Das Objektiv nicht direkt auf die Sonne ausrichten. Voor uw eigen veiligheid deze handleiding voor het gebruik, en houd deze bij de hand voor raadpleging in de toekomst. € Voor optimale lensprestatie adviseren wij een irisinstelling met een samengestelde waarde van f4. € Wanneer de teleconverter wordt gebruikt, dan worden de samengestelde brandpuntafstand en de iriswaarde van de lens vermenigvuldigd met 1, 4. Hierdoor kan het zonlicht zich in de lens bundelen en zich verzamelen in de camera, wat kan leiden tot een storing of brand. Voorzorgsmaatregelen voor gebruik • Temperatuurbereik voor bediening +40 °C tot –10 °C. Voorzorgsmaatregelen voor opslag • Plaats het kapje op de lens als deze niet wordt gebruikt. € Gebruik voor het reinigen van de lens zakdoekjes of een zachte doek. [. . . ] € Gebruik voor het reinigen van de lens zakdoekjes of een zachte doek. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 35MM MACRO 1:3.5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 35MM MACRO 1:3.5 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag