Gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 14-54MM F2.8-3.5 II

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 14-54MM F2.8-3.5 II. Wij hopen dat dit OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 14-54MM F2.8-3.5 II handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 14-54MM F2.8-3.5 II te teleladen.


OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 14-54MM F2.8-3.5 II : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (804 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 14-54MM F2.8-3.5 II

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] € Kan gebruikt worden met de optionele EX-25 tussenring onder de volgende voorwaarden. Brandpuntsafstand 54 mm Scherpstellen aanpassing MF Vergroting Werkafstand ( ): Indien geconverteerd naar kleinbeeldcamera 17, 7 – 22, 2 cm 0, 47 – 0, 66× (0, 94 – 1, 32×) • Als u de E-300 gebruikt, let er dan op dat de firmware van de camera versie 1. Belangrijkste technische gegevens Lensvatting : Four Thirds-lensvatting Scherpstelafstand : 14 – 54 mm (komt overeen met 28 tot 108 mm op een kleinbeeld-camera) Max. Ø 74, 5 × Totale lengte 88, 5 mm : Bajonet : 67 mm Voorzorgsmaatregelen: zorg ervoor dat u het volgende leest Waarschuwingen: veiligheidsmaatregelen • Kijk niet door de lens naar de zon. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 14-54MM F2.8-3.5 II

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 14-54MM F2.8-3.5 II zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag