Gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 11-22 MM 1:2.8-3.5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 11-22 MM 1:2.8-3.5. Wij hopen dat dit OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 11-22 MM 1:2.8-3.5 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 11-22 MM 1:2.8-3.5 te teleladen.


OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 11-22 MM 1:2.8-3.5 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (817 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 11-22 MM 1:2.8-3.5

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor uw eigen veiligheid deze handleiding voor het gebruik, en houd deze bij de hand voor raadpleging in de toekomst. [. . . ] € Wordt gebruikt in combinatie met de EC-14 teleconverter, die als optie verkrijgbaar is. € Gebruik niet de apart verkrijgbare EX-25 teleconverter, aangezien correct scherpstellen niet mogelijk is. Voor klanten in Europa Het waarmerk “CE“ garandeert dat dit product voldoet aan de richtlijnen van de EU (Europese Unie) wat betreft veiligheid, gezondheid, milieuaspecten en bescherming van de gebruiker. Voorzorgsmaatregelen: Zorg ervoor dat u het volgende leest Waarschuwingen: Veiligheidsmaatregelen • Kijk niet door de lens naar de zon. NL 53 Voorzorgsmaatregelen voor gebruik • Temperatuurbereik voor bediening +40 °C to –10 °C. € Houd de camera niet vast aan het deel van de lens dat uitgeschoven is bij het scherpstellen. [. . . ] Neem contact op met het servicecentrum van Olympus bij u in de buurt, indien er zich problemen voordoen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 11-22 MM 1:2.8-3.5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS ZUIKO DIGITAL 11-22 MM 1:2.8-3.5 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag