Gebruiksaanwijzing OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40MM 1:2.8

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40MM 1:2.8. Wij hopen dat dit OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40MM 1:2.8 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40MM 1:2.8 te teleladen.


OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40MM 1:2.8 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2116 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40MM 1:2.8

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2) Zum Abnehmen der Gegenlichtblende die seitlichen Arretiertasten (2) gedrückt halten und die Gegenlichtblende drehen. [. . . ] Opmerkingen over het fotograferen • De randen van foto’s zouden afgesneden kunnen worden als er meer dan één filter gebruikt wordt of als er een dik filter wordt gebruikt. € Wanneer u gebruikmaakt van een flitser, wordt het licht mogelijk geblokkeerd door de behuizing van het objectief, de lenskap enz. € De scherpstelafstand kan veranderen wanneer de scherpstellingsmethode van MF naar AF/MF en dan terug naar MF wordt geschakeld. Belangrijkste technische gegevens Lensvatting : Micro Four Thirds vatting Scherpstelafstand : 12 – 40 mm (equivalent aan 24 tot 80 mm op een 35 mm-camera) Max. Voorzorgsmaatregelen: zorg ervoor dat u het volgende leest Waarschuwingen: veiligheidsmaatregelen • Kijk niet door de lens naar de zon. Hierdoor kan het zonlicht zich in de lens bundelen en zich verzamelen in de camera, wat kan leiden tot een storing of brand. [. . . ] Voor klanten in Europa Het waarmerk “CE“ garandeert dat dit product voldoet aan de richtlijnen van de EU (Europese Unie) wat betreft veiligheid, gezondheid, milieuaspecten en bescherming van de gebruiker. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40MM 1:2.8

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40MM 1:2.8 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag