Gebruiksaanwijzing OLYMPUS HLD-7

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS HLD-7. Wij hopen dat dit OLYMPUS HLD-7 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS HLD-7 te teleladen.


OLYMPUS HLD-7 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2666 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS HLD-7

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ) 4 Vertical shooting lock 5 B-Fn2 button terminal cover) 6 B-Fn1 button Splash resistance : Type Equivalent to IEC Standard publication 7 Rear dial 529 IPX1 (under OLYMPUS test conditions) (when attached to camera) 8 AC connector cover Safety Precautions • Be sure to put the PBH cover (a) on the camera when • Use within the operating temperature specified for your the HLD-7 is not attached. [. . . ] Het niet in acht nemen van deze voorzorgsmaatregel kan letsel, een ontploffing of storing aan het product tot gevolg hebben. • Bedien het bevestigingswiel niet met uw vingernagels. Het niet in acht nemen van deze voorzorgsmaatregel kan letsel tot gevolg hebben. €¢ Gebruik binnen de bedrijfstemperatuur zoals voorgeschreven voor uw camera. Indd 34 2013/08/07 17:30:52 • Gebruik of bewaar het product niet in een omgeving met veel stof of een hoge luchtvochtigheid. €¢ Verwijder vuil van de contacten en andere delen van de camera met een zachte, droge doek. [. . . ] Gebruik van het inzamelsysteem dat in uw land beschikbaar is voor de afvoer van dit product. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS HLD-7

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS HLD-7 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag