Gebruiksaanwijzing OLYMPUS DR-2300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing OLYMPUS DR-2300. Wij hopen dat dit OLYMPUS DR-2300 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing OLYMPUS DR-2300 te teleladen.


OLYMPUS DR-2300 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2110 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding OLYMPUS DR-2300

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] S Das neue Design und die neue Platzierung der Tasten ermöglichen eine Einhandbedienung, ohne dass es nötig ist, die Anordnung der Tasten mit dem Auge zu überprüfen. DIRECTREC INSTRUCTIES Hartelijk dank voor uw aankoop van een DIRECTREC van Olympus. [. . . ] NL 2 Veiligheidsmaatregelen • Berg de Directrec niet op in een vochtige of stoffige omgeving. € Veeg de Directrec onmiddellijk af met een droge doek als het apparaat nat wordt. € Wanneer zich in de directe omgeving van de luidspreker van de Directrec magnetische kaarten bevinden, kan dat leiden tot ongebruikelijk gedrag van de gegevens die op de kaarten zijn opgeslagen. S Een nieuw ontwerp en aangepaste plaatsing van knoppen maken een handig gebruik mogelijk zonder de noodzaak op het apparaat te kijken om de juiste knop te vinden. Directrec past goed in de hand en combineert moeiteloze bediening met uitmuntende opnamekwaliteit. S Beoordeeld met een DNS-score 6 (hoogste score) is de Directrec het aangewezen apparaat voor spraakherkenning. S Uitgerust met een richtmicrofoon die ongewenst achtergrondgeluid buitensluit en precieze, heldere opnamen mogelijk maakt. S Alle knoppen zijn programmeerbaar voor een gebruiksvriendelijke en persoonlijke bediening. S Directrec is een USB-audioapparaat en kan worden gebruikt als USBmicrofoon en/of USB-luidspreker bij aansluiting op een pc. S Directrec kan een opname als een bestand opslaan op een pc in PCMindeling. [. . . ] Volg de in uw land geldende afvalrichtlijnen wanneer u oude batterijen weggooit. Directrec ligger bra i handen och möjliggör enkel styrning kombinerat med utmärkt diktamensförmåga. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING OLYMPUS DR-2300

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding OLYMPUS DR-2300 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag