Gebruiksaanwijzing NOKIA N77

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NOKIA N77. Wij hopen dat dit NOKIA N77 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NOKIA N77 te teleladen.


NOKIA N77 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (51 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   NOKIA N77 (3050 ko)
   NOKIA N77 ISSUE 1 (3050 ko)
   NOKIA N77 PTT GUIDE IN ENGLISH (102 ko)
   NOKIA N77 LIFEBLOG GUIDE IN ENGLISH (78 ko)
   NOKIA N77 GET STARTED GUIDE IN ENGLISH (1241 ko)
   NOKIA N77 SETTINGS WIZARD GUIDE IN ENGLISH (49 ko)
   NOKIA N77 NSERIES PC SUITE GUIDE IN ENGLISH (43 ko)
   NOKIA N77 INSTANT MESSAGING GUIDE IN ENGLISH (84 ko)
   NOKIA N77 ADOBE PHOTOSHOP ALBUM GUIDE IN ENGLISH (83 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NOKIA N77

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nokia, Nokia Connecting People, Nseries en N77 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Namen van andere producten en bedrijven kunnen handelsmerken of handelsnamen van de respectievelijke eigenaren zijn. [. . . ] Sommige bewerkingen en functies zijn afhankelijk van de SIM-kaart en/of het netwerk, afhankelijk van MMS of afhankelijk van de compatibiliteit van apparaten en de ondersteunde inhoudsindelingen. Netwerkdiensten Om de telefoon te kunnen gebruiken, moet u zijn aangemeld bij een netwerkserviceprovider. Er zijn ook netwerken waar u specifieke regelingen met uw serviceprovider moet treffen voordat u gebuik kunt maken van de netwerkdiensten. Uw serviceprovider kan u instructies geven en uitleggen hoeveel het kost. Bij sommige netwerken gelden beperkingen die het gebruik van netwerkdiensten negatief kunnen beïnvloeden. Zo bieden sommige netwerken geen ondersteuning voor bepaalde taalafhankelijke tekens en diensten. Het is mogelijk dat op het apparaat vooraf bookmarks of koppelingen naar internetsites van derden zijn geïnstalleerd. Sites van derden zijn niet verbonden met Nokia en Nokia ondersteunt deze sites niet en draagt er geen aansprakelijkheid voor. Als u ervoor kiest om deze sites te bezoeken, moet u voorzorgsmaatregelen treffen voor veiligheid en inhoud. Voor andere belangrijke informatie over uw apparaat wordt u verwezen naar de gebruikershandleiding. > Instelwizard. Instelwizard configureert uw apparaat met instellingen voor de netwerkexploitant, e-mail en push-to-talk op basis van de informatie van uw serviceprovider. De beschikbaarheid van verschillende instellingen in Instelwizard is afhankelijk van de functies van uw apparaat, SIM-kaart, netwerkexploitant, en de beschikbaarheid van de gegevens in de database van de instelwizard in het apparaatgeheugen. [. . . ] Selecteer Ja als u de nieuwe mailbox wilt gaan gebruiken nadat u de vereiste informatie hebt ingevoerd, of selecteer Nee om terug te gaan naar de hoofdweergave van Instelwizard. Instelwizard Instelwizard 3 Instelwizard Instellingen voor de netwerkserviceprovider Als u ervoor kiest om de instellingen voor de netwerkserviceprovider, zoals de MMS- en WAPinstellingen, te configureren, wordt u in Instelwizard gevraagd om een keuze te maken uit de beschikbare instellingen, en daarna OK te kiezen. Push to talk-instellingen Deze optie is alleen beschikbaar als de toepassing op het apparaat is geïnstalleerd en u zich op de dienst hebt geabonneerd. Als u ervoor kiest om de DVS-instellingen (Push-to-talk, netwerkdienst) te configueren, wordt u in Instelwizard gevraagd om de DVS-bijnaam, gebruikersnaam en wachtwoord te definiëren. Meer informatie Als er problemen optreden met Instelwizard, gaat u naar de Nokia-website met telefooninstellingen op www. nokia. com/phonesettings. 4 [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NOKIA N77

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NOKIA N77 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag