Gebruiksaanwijzing NIKON AF-S NIKKOR 24-70MM F2.8G ED

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NIKON AF-S NIKKOR 24-70MM F2.8G ED. Wij hopen dat dit NIKON AF-S NIKKOR 24-70MM F2.8G ED handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NIKON AF-S NIKKOR 24-70MM F2.8G ED te teleladen.


NIKON AF-S NIKKOR 24-70MM F2.8G ED : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2619 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NIKON AF-S NIKKOR 24-70MM F2.8G ED

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nadat u de stroombron hebt verwijderd of losgekoppeld, laat u het apparaat nakijken door een door Nikon erkende servicedienst. Gebruik de camera of het objectief niet in de buurt van ontvlambare gassen Als de elektronische apparatuur wordt gebruikt in de buurt van ontvlambare gassen, kan dit leiden tot ontploffing of brand. [. . . ] Bij bevestiging op een Nikon digitale SLR-camera (Nikon DX-formaat), zoals de D2-serie en de D50, wordt de beeldhoek 61°­22°50' en bedraagt de brandpuntsafstand in kleinbeeldequivalent circa 36 ­ 105 mm. Als de rubberen pakking van de objectiefvatting 9 is beschadigd, dient u het objectief voor reparatie naar een door Nikon erkende leverancier of servicedienst te brengen. In totaal kunnen er twee Speedlights met draadloze afstandsbediening SB-R200 aan de voorkant van het objectief worden bevestigd. Stel de selectieknop voor de scherpstelstand op de camera in aan de hand van de onderstaande tabel. Camera's D3, D2-serie, D1-serie, D300, D200, D100, D80, D70-serie, D50, D40-serie, F6, F5, F4-serie, F100, F90X, F90-seri, F80-serie, F75-serie, F70-serie, F65-serie, Pronea 600i, Pronea S F60-serie, F55-serie, F50-serie, F-801s, F-801, F-601M, F-401x, F-401s, F-401 Scherpstelstand van camera AF (C/S) MF AF (C/S) MF Scherpstelstand van objectief M/A M Handmatige Autofocus met scherpstelling handmatige (hulpverlichting is voorkeuze beschikbaar) Handmatige scherpstelling (hulpverlichting is beschikbaar) Handmatige scherpstelling (hulpverlichting is beschikbaar, behalve bij de F-601M) Autofocus met handmatige aanpassing (stand M/A) 1 Zet de schakelaar voor de scherpstelstand " op [M/A]. Opmerking: Zorg ervoor dat u de schakelaar zo instelt dat de aanduiding precies samenvalt met [M/A]. 2 Autofocus is mogelijk, maar u kunt de scherpstelling handmatig wijzigen door aan de scherpstelring 2 te draaien terwijl u de ontspanknop of de AF-startknop (AF-ON) op de camera licht indrukt. 3 U annuleert de handmatige aanpassing door de ontspanknop of de AF-startknop op de camera nogmaals licht in te drukken. Draai voordat u scherpstelt aan de zoomring 5 totdat de gewenste compositie in de zoeker wordt weergegeven. Als de camera een knop of hendel voor scherptedieptecontrole heeft, kunt u de scherptediepte controleren terwijl u door de zoeker van de camera kijkt. A) Lijn de bevestigingsindex ( ) % op de zonnekap uit met de montage-index 1 op het objectief en draai de zonnekap # naar rechts totdat deze in de klikstop vergrendelt. Zorg dat de montage-index 1 is uitgelijnd met de instelindex ( ) &. [. . . ] Zorg dat er geen water op het objectief terechtkomt en laat het objectief niet in water vallen aangezien dit leidt tot roestvorming en defecten. Om beschadiging te voorkomen mag u het objectief nooit op een zeer warme plaats laten liggen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NIKON AF-S NIKKOR 24-70MM F2.8G ED

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NIKON AF-S NIKKOR 24-70MM F2.8G ED zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag