Gebruiksaanwijzing NIKON AF-S 50MM F/1.4G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NIKON AF-S 50MM F/1.4G. Wij hopen dat dit NIKON AF-S 50MM F/1.4G handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NIKON AF-S 50MM F/1.4G te teleladen.


NIKON AF-S 50MM F/1.4G : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3340 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NIKON AF-S 50MM F/1.4G

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Kijk niet naar de zon door het objectief of de beeldzoeker Kijken naar de zon of naar ander fel licht door het objectief of de beeldzoeker kan een blijvend oogletsel veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden Zorg ervoor dat kleine kinderen de batterijen of andere kleine onderdelen niet in hun mond kunnen stoppen. [. . . ] Belangrijk • Bij montage op een Nikon digitale spiegelreflexcamera (Nikon DX-formaat), zoals de D300 en de D90, wordt de beeldhoek 31°30’ en bedraagt de brandpuntsafstand in kleinbeeldequivalent circa 75 mm. Geschikte camera’s en beschikbare functies Er kunnen beperkingen gelden voor de beschikbare functies. A) Stel de scherpstelfunctieschakelaar van de camera in overeenkomstig de volgende tabel. B Autofocus is ingeschakeld, maar u kunt dit opheffen door de aparte scherpstelring 5 te draaien terwijl u de ontspanknop half ingedrukt houdt of door te drukken op de AF-ON-knop op fototoestellen die hiermee zijn uitgerust. c Druk de ontspanknop of de AF-ON-knop opnieuw half in om de handmatige scherpstelling te annuleren en autofocus te hernemen. Scherptediepte • De scherptediepte kan bij benadering worden bepaald met behulp van de scherptediepteschaal. € Indien uw camera beschikt over een voorbeeldknop of –hendel (stop-beneden), kunt u de scherptediepte zien door de zoeker van de camera. ) 61 De ingebouwde flitser en vignettering • De ingebouwde flitser kan niet worden gebruikt op afstanden van minder dan 0, 6 m. * Vignetteren is het verduisteren van de hoeken rond een beeld, wat voorkomt wanneer het licht dat door de flitser wordt weergegeven, wordt belemmerd door de zonnekap of door het objectiefvat afhankelijk van de opname-afstand. De zonnekap losmaken Houdt de zonnekap vast bij de basis (bij het verbindingsstuk van de zonnekap) en draai rechtsom, gezien vanuit het standpunt wanneer u de camera vasthoudt met het objectief weg van u gericht, om los te maken. Aanbevolen matglazen Er zijn diverse uitwisselbare matglazen beschikbaar voor bepaalde Nikon SLR-camera’s voor elke fotogelegenheid. € Zorg ervoor dat de montage-index voor zonnekap wordt uitgelijnd met de instel-index voor zonnekap ( ) 3. • Als de zonnekap niet correct is bevestigd , kan er vignettering voorkomen. € Om het vastmaken of verwijderen van de zonnekap te vergemakkelijken, neemt u deze aan de basis vast (bij het verbindingsstuk van de zonnekap) in plaats van aan de buitenste rand. [. . . ] € Laat geen water op het objectief komen en laat het objectief niet in water vallen. € Bepaalde onderdelen van het objectief zijn Nl vervaardigd uit versterkt plastic. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NIKON AF-S 50MM F/1.4G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NIKON AF-S 50MM F/1.4G zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag