Gebruiksaanwijzing NIKON 1NIKKOR11-27.5MMF/3.5-5.6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NIKON 1NIKKOR11-27.5MMF/3.5-5.6. Wij hopen dat dit NIKON 1NIKKOR11-27.5MMF/3.5-5.6 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NIKON 1NIKKOR11-27.5MMF/3.5-5.6 te teleladen.


NIKON 1NIKKOR11-27.5MMF/3.5-5.6 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1378 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NIKON 1NIKKOR11-27.5MMF/3.5-5.6

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De beeldhoek is gelijkwaardig aan een 35 mm formaat objectief met een brandpuntsafstand van ongeveer 2, 7 × langer. Het aanraken van de interne onderdelen van de camera of objectief kan letsel veroorzaken. [. . . ] Zonlicht dat wordt scherpgesteld in de camera terwijl de zon zich in of nabij het beeld bevindt kan brand veroorzaken. - Bevestig de achter- en voorlensdop als het objectief voor langere tijd niet wordt gebruikt en bewaar het objectief niet in direct zonlicht. Als u het in direct zonlicht laat liggen, kan het objectief de zonnestralen op brandbare objecten scherpstellen en brand veroorzaken. € Draag geen statieven met het objectief of de camera eraan bevestigd. U kunt struikelen of per ongeluk anderen raken, met letsel als gevolg. € Laat het objectief niet achter waar het wordt blootgesteld aan extreem hoge temperaturen, zoals in een afgesloten auto of in direct zonlicht. Het niet in acht nemen van deze voorzorgsmaatregel kan de interne onderdelen van het objectief nadelig beïnvloeden en brand veroorzaken. Opmerking: Let op dat u niet op de knop van de intrekbare objectiefcilinder drukt tijdens het bevestigen of verwijderen van het objectief. Intrekbaar objectiefmechanisme Draai aan de knop van de intrekbare objectiefcilinder (Figuur 2-q) en draai de zoomring in de richting zoals weergegeven in Figuur 2-w. om de zoomring te ontgrendelen en het objectief te verlengen voor gebruik. Door op de knop van de intrekbare objectiefcilinder te drukken en de zoomring naar de tegengestelde richting te draaien, kan het objectief worden ingetrokken en de zoomring worden vergrendeld. Er kunnen alleen foto's worden gemaakt wanneer de schaal van de brandpuntsafstand tussen 11 en 27, 5 mm ligt (Figuur 3). [. . . ] € Het objectief achterlaten op extreem hete locaties kan schade veroorzaken of onderdelen gemaakt van versterkt plastic kunnen kromtrekken. 57, 5 mm diameter × 31 mm (afstand vanaf objectiefbevestigingsvlak van de camera wanneer het objectief wordt ingetrokken) • Gewicht: Ca. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NIKON 1NIKKOR11-27.5MMF/3.5-5.6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NIKON 1NIKKOR11-27.5MMF/3.5-5.6 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag