Gebruiksaanwijzing NIKON 1NIKKOR VR 30-110MM F/3.8-5.6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NIKON 1NIKKOR VR 30-110MM F/3.8-5.6. Wij hopen dat dit NIKON 1NIKKOR VR 30-110MM F/3.8-5.6 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NIKON 1NIKKOR VR 30-110MM F/3.8-5.6 te teleladen.


NIKON 1NIKKOR VR 30-110MM F/3.8-5.6 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2441 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NIKON 1NIKKOR VR 30-110MM F/3.8-5.6

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Door op de knop van de intrekbare objectiefcilinder te drukken en de zoomring naar de tegengestelde richting te draaien, kan het objectief worden ingetrokken en de zoomring worden vergrendeld. Er kunnen alleen foto's worden gemaakt wanneer de schaal van de brandpuntsafstand tussen 30 en 110 mm ligt (Figuur 3). [. . . ] € Het objectief achterlaten op extreem hete locaties kan schade veroorzaken of onderdelen gemaakt van versterkt plastic kunnen kromtrekken. 60 mm diameter × 61 mm (afstand vanaf objectiefbevestigingsvlak van de camera wanneer het objectief wordt ingetrokken) • Gewicht: Ca. 180 g Nikon behoudt zich het recht de specificaties van de hardware, zoals beschreven in deze handleiding, te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. 6 • Objectiefconstructie: 18 elementen in 12 groepen (inclusief 2 ED-objectiefelementen) • Weergavehoek: 29° 40′–8° 20′ • Vibratiereductie: Lens-shift met behulp van voice coil motors (VCMs) • Kortste scherpstelafstand: 1, 0 m vanaf filmvlak bij alle zoomstanden • Diafragmabladen: 7 (ronde diafragmaopeningen) • Diafragma: Volledig automatisch その他の設定 図2/Figure 2/Abbildung 2/Figure 2/Imagen 2/ Figur 2/Рисунок 2/Figuur 2/Figura 2/Figura 2 次の設定は、カメラ側で行ってください。 • 絞り値 Objektivets delar (Figur 1) q w e r t Уход з Nederlands Bedankt voor het aanschaffen van een 1 NIKKOR VR 30-110mm f/3. Lees voor het gebruik van dit product zowel deze instructies als de camerahandleiding aandachtig door. Opmerking: 1 NIKKOR objectieven zijn uitsluitend bedoeld voor digitale camera's die geschikt zijn voor Nikon 1 verwisselbare objectieven. De beeldhoek is gelijkwaardig aan een 35 mm formaat objectief met een brandpuntsafstand van ongeveer 2, 7 × langer. Het aanraken van de interne onderdelen van de camera of objectief kan letsel veroorzaken. In het geval van een defect moet het product alleen door een gekwalificeerd technicus worden gerepareerd. Mocht het product openbreken als gevolg van een val of ander ongeluk, verwijder de camerabatterij en/of ontkoppel de lichtnetadapter en breng het product naar een Nikon geautoriseerd servicecenter. Bemerkt u dat er rook of een andere ongebruikelijke geur uit het apparaat komt, haal dan onmiddellijk de lichtnetadapter uit het stopcontact en verwijder de camerabatterij en zorg dat u geen brandwonden oploopt. het voortzetten van de werking van het apparaat kan brand of letsel tot gevolg hebben. [. . . ] € Draag geen statieven met het objectief of de camera eraan bevestigd. U kunt struikelen of per ongeluk anderen raken, met letsel als gevolg. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NIKON 1NIKKOR VR 30-110MM F/3.8-5.6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NIKON 1NIKKOR VR 30-110MM F/3.8-5.6 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag