Gebruiksaanwijzing NIKON 1NIKKOR VR 10-30MM F/3.5-5.6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NIKON 1NIKKOR VR 10-30MM F/3.5-5.6. Wij hopen dat dit NIKON 1NIKKOR VR 10-30MM F/3.5-5.6 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NIKON 1NIKKOR VR 10-30MM F/3.5-5.6 te teleladen.


NIKON 1NIKKOR VR 10-30MM F/3.5-5.6 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3908 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NIKON 1NIKKOR VR 10-30MM F/3.5-5.6

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Neem tijdens het hanteren van het objectief en de camera de volgende voorzorgsmaatregelen in acht: • Zorg dat het object en de camera droog blijven. Het niet in acht nemen van deze voorzorgsmaatregel kan brand of een elektrische schok tot gevolg hebben. [. . . ] Het niet in acht nemen van deze voorzorgsmaatregel kan de interne onderdelen van het objectief nadelig beïnvloeden en brand veroorzaken. Het niet in acht nemen van deze voorzorgsmaatregel kan letsel tot gevolg hebben. 0 o i 39 Bedankt voor het aanschaffen van een 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3. Lees voor het gebruik van dit product zowel deze instructies als de camerahandleiding aandachtig door. Opmerking: 1 NIKKOR objectieven zijn uitsluitend bedoeld voor digitale camera's die geschikt zijn voor Nikon 1 verwisselbare objectieven. De beeldhoek is gelijkwaardig aan een 35 mm formaat objectief met een brandpuntsafstand van ongeveer 2, 7 × langer. Opmerking: Let op dat u niet op de knop van de intrekbare objectiefcilinder drukt tijdens het bevestigen of verwijderen van het objectief. Er kunnen alleen foto's worden gemaakt wanneer de schaal van de brandpuntsafstand tussen 10 en 30 mm ligt. – Intrekbaar objectiefmechanisme Draai aan de knop van de intrekbare objectiefcilinder (1) en draai de zoomring in de richting zoals weergegeven in figuur 2. om de zoomring te ontgrendelen en het objectief te verlengen voor gebruik. Door op de knop van de intrekbare objectiefcilinder te drukken en de zoomring naar de tegengestelde richting te draaien, kan het objectief worden ingetrokken en de zoomring worden vergrendeld. 40 ■ Een optionele zonnekap gebruiken Zonnekappen beschermen het objectief en blokkeren dwaallicht dat anders lichtvlekken of beeldschaduwen veroorzaakt. [. . . ] € Het objectief achterlaten op extreem hete locaties kan schade veroorzaken of onderdelen gemaakt van versterkt plastic kunnen kromtrekken. 6 Objectiefconstructie 12 elementen in 9 groepen (inclusief 3 asferische lenselementen) Weergavehoek Vibratiereductie Kortste scherpstelafstand Diafragmabladen Diafragma Diafragmabereik Maat voor filters/ voorzetlenzen Afmetingen 77°–29° 40 ′ Lens-shift met behulp van voice coil motors (VCMs) 0, 2 m vanaf filmvlak bij alle zoomstanden 7 (ronde diafragmaopeningen) Volledig automatisch • 10 mm brandpuntsafstand: f/3. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NIKON 1NIKKOR VR 10-30MM F/3.5-5.6

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NIKON 1NIKKOR VR 10-30MM F/3.5-5.6 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag