Gebruiksaanwijzing NEFF HW5350N

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing NEFF HW5350N. Wij hopen dat dit NEFF HW5350N handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing NEFF HW5350N te teleladen.


NEFF HW5350N : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1868 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding NEFF HW5350N

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Taste start oder löschen Sie die Einstellung mit Taste stop. Öffnen Sie die Gerätetür und rühren Sie die Speisen um, bzw. Öffnen Sie die Gerätetür und zerteilen Sie die Speisen, bzw. 59 Produktinfo Meer informatie over producten, accessoires, onderdelen en diensten vindt u op het internet: www. [. . . ] Gebruik geen ovenspray en geen andere agressieve reinigingsproducten voor de oven of schuurmiddelen. Het toestel nooit in het water dompelen of reinigen onder een waterstraal. Om te voorkomen dat de verschillende oppervlakken door verkeerde schoonmaakmiddelen beschadigd raken, dient u zich te houden aan de opgaven in de tabel. Komt zo'n middel op de voorkant terecht, neem het dan direct af met water. Geen metalen of glazen schraper om het glas van de deur schoon te maken. Geen metalen of glazen schraper voor het schoonmaken van de deurdichting. – ■ ■ ■ Verlaagde deel in de Vochtige doek: binnenruimte Er mag geen water door de aandrijving van de draaischijf binnen in het toestel komen. Draaischijf en rolring Warm zeepsop: Brengt u de draaischijf weer in, dan moet hij goed inklikken. Voor het schoonmaken de netstekker uit het stopcontact trekken of de zekering in de meterkast uitschakelen. Het toestel en de binnenruimte met een vochtig doekje en een mild reinigingsmiddel schoonmaken. Bereik schoonmaakmiddelen Dichting Voorkant van het toe- Warm zeepsop: stel met een schoonmaakdoekje reinigen en met een zachte doek nadrogen. Geen glasreiniger, metalen of glazen schraper gebruiken voor het schoonmaken. 53 Storingstabel Storingen worden vaak veroorzaakt door een kleinigheid. Probeer voordat u de servicedienst belt om de storing zelf op te lossen met behulp van de tabel. Wanneer een gerecht een keer niet lukt, raadpleeg dan het hoofdstuk Voor u getest in onze kookstudio. Foutmelding Het apparaat werkt niet Mogelijke oorzaak Stekker niet in het stopcontact gestoken. De gerechten worden langzamer warm dan gewoonlijk Er is een te klein magnetronvermogen ingesteld. Oplossing / aanwijzing Stekker in stopcontact steken Controleer of de keukenverlichting werkt. Controleer in de meterkast of de zekering voor het toestel in orde is. Controleer of er resten van een gerecht of een voorwerp tussen de deur klem zitten. Reparaties mogen uitsluitend worden uitgevoerd door technici die zijn geïnstrueerd door de klantenservice. De draaischijf maakt een krassend of Vuil of een vreemd voorwerp bij de aandrijving Rolring en verlaagd deel in binnenruimte schurend geluid. [. . . ] 57 Door vonken kan het glas aan de binnenkant van de deur worden vernietigd. In vormen die geschikt zijn voor de magnetron worden ze sneller en gelijkmatiger opgewarmd. Verschillende bestanddelen van de gerechten kunnen snel of minder snel worden opgewarmd dan andere. Wanneer u geen geschikte deksel voor uw vorm heeft, neemt u een bord of speciaal folie voor de magnetron. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING NEFF HW5350N

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding NEFF HW5350N zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag