JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MOULINEX OX481100. Wij hopen dat dit MOULINEX OX481100 handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MOULINEX OX481100 te teleladen.
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] Voor het gebruik van de accesoires wordt verwezen naar de tabel op pag. Ideaal voor alle traditionele grilgerechten: hamburgers, worstjes, vleesspiezen, enz. De bakplaat moet boven op het onderste verwarmingselement worden geplaatst.
BAKOVEN
60°÷230°
GRIL
JUISTE POSITIE VAN DE GRIL:
(1)
(2)
(3)
(4)
(5)
N. B. : In de tekst en in de receptenwijzer wordt naar de als boven genummerde gril-posities terug verwezen.
63
TECHNISCHE BIJZONDERHEDEN
Netspanning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Maximum vermogen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . [. . . ] Gegratineerde bloemkool . . . . . . . . . . . . . . . . Aubergines alla parmigiana . . . . . . . . . . . . . pag. 76 pag. 76 pag. 76
Gevulde paprika's . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 76
Pizza . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 73 Gegratineerde ravioli . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 73
HOOFDGERECHTEN
ZOETE NAGERECHTEN pag. 74 pag. 74 pag. 74
Varkensgebraad . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Gehakt met kruiden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kwartels uit de oven . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Appelstrudel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 77 Plumcake . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 77 Notentaart . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . pag. 77 Koekjes . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Met een ronde vorm (diameter 6 cm) 24 ronjes uit de pasta steken. 12 deegrondjes op de van de voren met boter ingevette en met bloem bestrooide bakplaat leggen en ze met het losgeklopte ei bestrijken. Uit het midden van de overige 12 deegrondjes met een vorm van 3cm diameter nog een rondje steken, zodat u 12 ringen krijgt. Deze boven op de deegrondjes leggen en opnieuw met ei bestrijken. Als het controlelampje uit is de bakplaat op de gril in positie 2 plaatsen en 20 minuten bakken.
72
Rijstendeegwaren
Gnocchi alla romana
BACKOVEN
Ingrediënten voor 4 personen: 250g griesmeel 100g boter 1 liter melk Zout en peper 10 eetlepels geraspte parmezaanse kaas 3 eieren
De melk aan de kook brengen met een snufje zout; er beetje bij beetje het griesmeel bij strooien, goed roeren om klontvorming te voorkomen en 10 minuten koken. Wanneer het griesmeel gaar is, 30g boter, 5 eetlepels geraspte kaas, 3 eidooiers (1 voor 1) en zout en peper toevoegen. Keukenpapier invetten, er het griesmeel op storten en uitstrijken tot een laag van ongeveer 1 cm dik. Af laten koelen; er met een klein glas rondjes uit steken en deze kroonsgewijs in de ingevette ovenschaal leggen. Rijkelijk met geraspte kaas en gesmolten boter bedekken. Als het lampje uit is, de schaal op de gril in positie 2 zetten. 30 minuten bakken, halverwege draaien.
Focacciaallapescatore
HETELUCHT-OVEN
Ingrediënten voor 6 personen: 250g bloem 1/2 glas water 600g schelpdieren (mosselen en venusschelpen) 1/2 glas droge witte wijn Een handvol peterselie 150g boter Een snufje zout 3 eieren 1/4 l ongeklopte slagroom zout
Snij de boter in kleine stukjes en doe hem samen met het bloem en het water in een mengkom. [. . . ] De schaal halverwege de baktijd keren.
76
Gevuldepaprika's
HETELUCHT-OVEN
Ingrediënten voor 4 personen: 3 paprika's 500g gehakt Een mengsel van gehakte knoflook en peterselie 2 eieren Zout en peper 2 eetlepels olijfolie 50g geraspte parmezaanse kaas De paprika's wassen en schoonmaken en door de helft snijden. Het gehakt mengen met alle andere ingrediënten en de paprika's ermee vullen; ze in een met olie ingevette bakplaatdoen. Als het lampje uitgaat het geheel op de gril plaatsen in positie 2 en 45 minuten bakken. De bakplaat halverwege draaien.
Zoetenagerechten
Appelstrudel
HETELUCHT-OVEN
Ingrediënten voor 4 personen: 250g diepvries bladerdeeg 300g goudreinetten 70g boter 1/2 glaasje rum 50g paneermeel 100g suiker 50g rozijnen 30g pijnpitten 1 snufje kaneel 1 geraspte citroenschil De appels schillen en in dunne plakjes snijden en ze zachtjes fruiten in de boter. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MOULINEX OX481100
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MOULINEX OX481100 zal dan beginnen.