Gebruiksaanwijzing MOULINEX LM850D10 MASTERMIX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MOULINEX LM850D10 MASTERMIX. Wij hopen dat dit MOULINEX LM850D10 MASTERMIX handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MOULINEX LM850D10 MASTERMIX te teleladen.


Mode d'emploi MOULINEX LM850D10 MASTERMIX
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MOULINEX LM850D10 MASTERMIX

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 26 UW APPARAAT GEBRUIKEN • Maak de pakking (C3) vochtig en plaats deze juist op het mes (C1). • Breng het geheel (C1+C3) aan op het voetstuk van de kan (C4). Zet het vast door het mes een kwartslag tegen de klok in te draaien. € Doe de ingrediënten in de in elkaar gezette kan zonder het aangegeven maximum niveau te overschrijden: * 1, 75 liter • Maak het deksel (C5) vast op de kan. [. . . ] 27 Automatische reiniging: Deze functie stelt u in staat om de kan te reinigen. Doe 1250ml water en een druppel afwasmiddel in de blenderkan. De blender werkt circa 45 seconden op verschillende snelheden, tenzij u het apparaat handmatig uitschakelt met behulp van de aan/uit-knop of de knop Auto Clean. Start op een lage snelheid en verhoog, indien nodig. Opgelet: De functies ijs crushen, smoothie en auto clean kunnen niet worden geactiveerd wanneer u de van snelheidsfunctie gebruikt. Draai de functieregelaar naar de gewenste snelheid en start met mengen met behulp van de aan/uitknop. Schakel de blender uit door op de aan/uit-knop in het midden van de functieknop te drukken en draai de functieknop opnieuw naar 0. € Blijf proberen totdat u de ideale snelheid hebt gevonden voor het mixen van uw ingrediënten. Houd altijd toezicht op de blender wanneer in werking en schakel het uit zodra het gewenste resultaat is verkregen. Haal de stekker na elk gebruik uit het stopcontact. € Haal de glazen kan nooit af wanneer de motor draait. Gebruik de blender niet wanneer er zich enkel droge ingrediënten (bijv. noten) in de kan bevinden , de blender kan worden beschadigd. Voeg altijd een kleine hoeveelheid vloeistof toe voordat u het apparaat inschakelt. warme vloeistoffen mixen • De glazen kan is bestand tegen warme ingrediënten en warme vloeistoffen/soepen. Het gieten van een warme vloeistof in een gesloten houder (zoals een blenderkan met deksel) doet de druk automatisch toenemen. Er is aldus risico dat het deksel tijdens gebruik loskomt en de warme vloeistof uit de houder wordt gespoten. Vul de kan voor de helft met de gewenste ingrediënten (bijv. Schakel de blender tijdens het gieten niet uit. Als de blender wordt uitgeschakeld terwijl de kan een warme vloeistof bevat en vervolgens opnieuw wordt ingeschakeld, kan een druktoename vanaf de onderkant en het hoge toerental van de motor leiden tot het loskomen van het deksel. € Als de blender tijdens het bovenstaande proces echter werd uitgeschakeld en u wilt het opnieuw inschakelen, oefen een neerwaartse druk uit op het deksel met uw hand - gebruik tevens een theedoek of ovenwant. opgelet , er kan warme vloeistof uit het apparaat spuiten. [. . . ] Er bevinden zich te veel ingrediënten in het apparaat. Maak het deksel juist op de blenderkan vast. Installeer de pakking opnieuw en maak de meshouder op een juiste manier vast. Het mes draait niet rond zoals het hoort. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MOULINEX LM850D10 MASTERMIX

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MOULINEX LM850D10 MASTERMIX zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag