Gebruiksaanwijzing MOULINEX INICIO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MOULINEX INICIO. Wij hopen dat dit MOULINEX INICIO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MOULINEX INICIO te teleladen.


Mode d'emploi MOULINEX INICIO
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   MOULINEX INICIO MANUAL 2 (1434 ko)
   MOULINEX INICIO MANUAL 3 (1434 ko)
   MOULINEX INICIO MANUAL 2 (4131 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MOULINEX INICIO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Verwijder het snijmes (c 2 ) door de aandrijving (c 1 ) vast te nemen voordat u de kom leegmaakt. Gebruik de blender (d1) nooit leeg of alleen met droge producten (hazelnoten, amandelen enz. ) · Gebruik de blender ( d1 ) altijd met het bijbehorende deksel ( d2). [. . . ] Gebruik altijd de stamper ( b 4) wanneer u voedsel wilt raspen of snijden. Duw het voedsel nooit omlaag met uw vingers of een ander voorwerp. Wacht totdat het apparaat geheel tot stilstand is gekomen voordat u accessoires verwijdert. Gebruik de kommen niet voor invriezen, om in te koken of te steriliseren. Haal de accessoires uit de verpakking en was ze in een sopje. Plaats het motorblok ( a1) op een vlak, schoon en droog oppervlak en sluit het apparaat aan op een stopcontact. Ingrediënten die te hard zijn (ijs, suiker) of die fijn moeten worden gemalen (tarwe, koffie). k LOPP EN/E MULGE REN · Plaats de emulgeerschijf ( c 3) op de aandrijving (c 1) en draai tot ze wordt vergrendeld. Gebruik dit accessoire nooit om zwaar deeg (brooddeeg enz. ) verkleurd raken, kunt u ze met een met voedingsolie doordrenkte doek inwrijven en vervolgens op de gebruikelijke wijze reinigen. Giet warm water met een paar druppels vloeibare zeep in de blender (d 1). Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact. Spoel de kom af onder de kraan en laat ze drogen. Als uw apparaat niet werkt, controleer dan: - of het apparaat goed is aangesloten - of de kom juist is geplaatst (b 1) , of het deksel goed is vergrendeld ( B2), of de accessoires juist zijn aangebracht. - of de snelheidskeuzeknop in de juiste stand staat (a2 ) - of de kom ( b1) en het bijbehorende deksel ( b2 ) goed zijn vergrendeld voordat u de blender bedient ( d1). uw apparaat is uitgerust met een exclusief beschermsysteem. Als uw apparaat tijdens de bediening stopt, trekt u de stekker uit het stopcontact en laat u het apparaat 30 minuten afkoelen voordat u met uw oorspronkelijke bereiding doorgaat. A l s o n d a n k s h et v o l g en v a n a l d e z e vo or s ch rif te n u w a p pa ra at n og s tee ds nie t we rkt : Neem contact op met een erkend servicecentrum (zie de lijst in het serviceboekje). [. . . ] A l s o n d a n k s h et v o l g en v a n a l d e z e vo or s ch rif te n u w a p pa ra at n og s tee ds nie t we rkt : Neem contact op met een erkend servicecentrum (zie de lijst in het serviceboekje). U kunt uw apparaat aanpassen en bij uw winkelier of een erkend servicecentrum de volgende accessoires kopen: De verpakking bestaat uitsluitend uit voor het milieu ongevaarlijke materialen. U kunt ze dus conform de geldende recyclingvoorschriften weggooien. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MOULINEX INICIO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MOULINEX INICIO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag