JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MOULINEX HOME BREAD. Wij hopen dat dit MOULINEX HOME BREAD handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MOULINEX HOME BREAD te teleladen.
U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :
MOULINEX HOME BREAD (18151 ko)
MOULINEX HOME BREAD (18151 ko)
MOULINEX HOME BREAD ANNEXE 614 (645 ko)
MOULINEX HOME BREAD ANNEXE 572 (7836 ko)
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MOULINEX HOME BREAD
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] Ook mag het snoer niet in de buurt komen van een warmtebron of scherpe randen. - Het apparaat niet gebruiken indien het snoer of de stekker beschadigd zijn. Laat ze vervangen door een erkende servicedienst om ieder risico te voorkomen (zie de lijst in het serviceboekje). - Voor uw eigen veiligheid dient u uitsluitend de voor uw apparaat geschikte accessoires en onderdelen te gebruiken. [. . . ] Meel Het gewicht van het meel kan aanzienlijk variëren aan de hand van het gebruikte type meel. Afhankelijk van de kwaliteit van het meel kunnen ook de bakresultaten van het brood variëren. Gebruik bij voorkeur broodbakmeel of bakkersmeel in plaats van standaardmeel. Indien u zwaar meel gebruikt (volkorenmeel, roggemeel, . melk U kunt verse melk of melkpoeder gebruiken. Indien u melkpoeder gebruikt, voeg dan de hiervoor bedoelde hoeveelheid water toe. Indien u verse melk gebruikt, kunt u ook water toevoegen: het totale volume moet gelijk zijn aan het volume dat nodig is voor het recept. Suiker Neem bij voorkeur witte of bruine suiker of honing. gebruik geen geraffineerde suiker of suikerklontjes. Zout Zout geeft smaak aan het gerecht en zorgt dat de gist zijn werk kan doen. Het zout maakt het deeg stevig, compact en zorgt dat het niet te snel rijst. Gebruik gedroogde actieve bakkersgist uit een zakje. De kwaliteit van de gist kan varieren, zij rijst niet altijd op dezelfde wijze. Afhankelijk van de gebruikte gist kan het brood daarom verschillen. De aangegeven hoeveelheden zijn van toepassing bij het gebruik van droge gist. Indien u verse gist gebruikt dient u de hoeveelheid met drie te vermenigvuldigen (voor gewicht) en de gist in een beetje licht gezoet lauw water op te lossen voor een beter resultaat. Selectie van het programma - Selecteer met behulp van de toets "Menu" (i6) het bij het recept behorende programma (zie schema pag. Selectie van de bakkleur en het gewicht (uitsluitend voor de programma's 1 t/m 7): Stel met behulp van de toets (i5) de bakkleur af (1 is de lichtste bakkleur, 3 de donkerste). In het display geeft een pijltje de gekozen bakkleur aan: 1/licht, 2/donker, 3/zeer donker. Selecteer met behulp van de toets (i3) het gewicht (hoeveelheid mix + water bij elkaar optellen) aan de hand van de in het recept gegeven aanwijzingen: 500 of 750 g. Aan de zijkant in het display geeft een pijltje het gekozen gewicht aan - Druk op de toets "aan/uit" (i4) om het apparaat in te schakelen. Nadat u op de aan/uit-toets heeft gedrukt zijn de instellingen niet meer te wijzigen. [. . . ] - De menger in de mengkom blijft plakken: doe er warm water en wat afwasmiddel in en laat de menger minstens 5 minuten weken. - Het brood teveel rijst of vochtig is: meet nauwkeurig de hoeveelheden gist en zout; gebruik minder gist; controleer of alle ingrediënten zijn toegevoegd; zorg dat u de ingrediënten in de goede volgord e toevoegt, de gist als laatste. - Het brood niet voldoende rijst, wordt het papperig: meet nauwkeurig de hoeveelheden af; gebruik een beetje meer meel (+1/4 theelepel); gebruik verse ingrediënten; open het deksel niet tijdens het rijzen; de gist heeft suiker nodig om zijn werk te doen. - Het brood helemaal niet rijst: gebruik gist die nog niet zijn uiterste verbruiksdatum bereikt heeft en waarvan het zakje niet langer dan 48 uur geopend is; voeg de ingrediënten in de juiste volgorde toe, eerst de vloeistoffen en de gist als laatste; gebruik uitsluitend ingrediënten op kamertemperatuur. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MOULINEX HOME BREAD
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MOULINEX HOME BREAD zal dan beginnen.