Gebruiksaanwijzing MOULINEX GVS 13A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MOULINEX GVS 13A. Wij hopen dat dit MOULINEX GVS 13A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MOULINEX GVS 13A te teleladen.


Mode d'emploi MOULINEX GVS 13A
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MOULINEX GVS 13A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Indien zij geen ervaring hebben met het gebruik van of kennis hebben van het apparaat, dienen zij onder toezicht te staan van een verantwoordelijk persoon die bekend is met het gebruik van het apparaat. Er moet toezicht op jonge kinderen zijn, zodat zij niet met het apparaat kunnen spelen. N Controleer, voordat de stekker van het apparaat in het stopcontact wordt gestoken, of de netspanning van uw installatie overeenkomt met die van het apparaat en of het stopcontact geaard is. n Verkeerde aansluiting maakt de garantie ongeldig. [. . . ] Als het een warm mengsel betreft moet u het eerst in de koelkast zetten (minimaal 12 uur). 16 IFU_KR_ICE-CREAM-MAKER_GVS1-GVS2_Mise en page 1 28/03/11 15:32 Page17 Nederlands n Omdat het mengsel bij de bereiding in volume toeneemt mag de hoeveelheid van het mengsel niet 1 kilo overschrijden voor sorbets of 1 liter voor roomijs (fig. N Begin met de montage van de verschillende onderdelen terwijl het apparaat niet onder spanning staat. A) Monteer de onderste ring ; u moet een “klik” horen, en daarna zet u de bovenste ring op de ijskom. Zorg ervoor dat ze goed vast zitten (Fig. B) Zet het motorblok vast op het deksel en plaats het schroefblad in het motorblok (Fig. Zorg ervoor dat het motorblok goed vastzit. C) Zet het deksel (met het motorblok en het schroefblad) bovenop de kom en draai het vast in de richting van de klok (Fig. Let goed op dat de vier grendels goed vast zitten. N Zet de ijsmachine aan en zet deze meteen in werking om te vermijden dat het schroefblad bevriest in de koude kom. Als u andere ingrediënten wilt toevoegen terwijl het mengsel hard wordt, stopt u deze dan voorzichtig via de vulopening in het apparaat. N Het is normaal dat zelfgemaakt ijs hard wordt als het in de vriezer wordt gezet, de textuur is anders dan de originele, zachte lepelbare consistentie. Om het opdienen van bevroren ijs te vergemakkelijken, kunt u het ijs het beste 5-10 minuten van te voren uit de vriezer halen en in de koelkast bewaren zodat het langzaamaan kan ontdooien. let op: sorbet ontdooit sneller dan ijs. N Ontdooid of deels ontdooid ijs mag nooit opnieuw ingevroren worden. IJs of sorbet dat rauwe of deels gekookte eieren bevat, mag niet gegeten worden door kinderen, zwangere vrouwen, ouderen of zieke mensen. 18 IFU_KR_ICE-CREAM-MAKER_GVS1-GVS2_Mise en page 1 28/03/11 15:32 Page19 Nederlands EEN TWEEDE KEER IJS OF SORBET MAKEN n Was de ijskom met warm water en maak hem goed droog. De ijskom wordt nu gedeeltelijk gekoeld, dus hoeft het minder lang in de vriezer te staan, ongeveer 4-6 uur. Voor model GVS2 kunnen de spatel en het flexibele deksel ook in de vaatwasmachine geplaatst worden. N De kom en de ringen moeten met lauw water schoongemaakt worden (geen heet water). N Het motorblok mag niet in de vaatwasmachine gezet worden. Maak het alleen maar schoon met een vochtige doek. [. . . ] Blijven roeren totdat het dikker begint te worden en de consistentie een lichte ‘crème anglaise’ krijgt. N Voeg er al roerende de cacao bij tot deze gelijkmatig over het mengsel verdeeld is. KOKOSIJS 250 ml volle melk (35% vetstof), 150 g suiker, 2 eieren, 450 g room (30% vetstof), 40 g kokos, ½ theelepel vanille-extract. Blijven roeren totdat het dikker begint te worden en de consistentie een lichte ‘crème anglaise’ krijgt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MOULINEX GVS 13A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MOULINEX GVS 13A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag