Gebruiksaanwijzing MOULINEX FRESH EXPRESS 3EN1 DJ753510

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MOULINEX FRESH EXPRESS 3EN1 DJ753510. Wij hopen dat dit MOULINEX FRESH EXPRESS 3EN1 DJ753510 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MOULINEX FRESH EXPRESS 3EN1 DJ753510 te teleladen.


Mode d'emploi MOULINEX FRESH EXPRESS 3EN1 DJ753510
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MOULINEX FRESH EXPRESS 3EN1 DJ753510

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Een huishoudelijk apparaat dient niet te worden gebruikt indien: - het op de grond is gevallen, - de kegels beschadigt of niet langer compleet zijn. Trek de stekker van het apparaat altijd uit het stopcontact indien het zonder toezicht blijft en vooraf aan het inbrengen of verwijderen van de kegels. Indien het snoer is beschadigd dient het door de fabrikant, de klantenservice of een gelijkwaardig gekwalificeerde persoon te worden vervangen om zo elke kans op gevaar te vermijden. Het apparaat is voor huishoudelijk gebruik ontworpen. [. . . ] Het apparaat is voor huishoudelijk gebruik ontworpen. De garantie en aansprakelijkheid van de fabrikant zullen niet langer van toepassing zijn in het geval van een beroepsmatig gebruik, oneigenlijk gebruik of wanneer de instructies in de handleiding niet zijn opgevolgd. Selecteer de bij het gewenste gebruik horende kegel. 1 ) en draai dit een kwartslag naar links ( fi g . Plaats de gekozen kegel in de opening aan de voorzijde van het magazijn (D ), de kegel moet goed op de aandrijfas geplaatst worden (fig. Druk één of twee keer op de aan/uit-knop (B ) om de kegel te vergrendelen (fi g. Doe het voedsel in de vulschacht van het magazijn (D ) en duw dit met behulp van de aandrukstop (C ) (fi g. Draai voor het wisselen van de kegel het magazijn (D) een kwartslag naar rechts (fi g. 7) en zet het daarna in de verticale stand (fi g . D ruk hi erop vo or een con ti nu e werki ng . Mix dit geheel voorzichtig en bestrooi de salade met verse fijngeknipte kruiden. Rasp de courgettes en de aardappelen met de kegel voor grof raspen (E 1 ). Snij de ui fijn met behulp van de kegel voor grof snijden (E 3 ). 1 komkommer, 2 grote tomaten, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 middelgrote witte ui, 200 g fetakaas, 50 g zwarte olijven (facultatief), 4 eetlepels olie, 1 citroen, 30 g verse kruiden (naar keuze: basilicum, peterselie, mint, koriander). Snij de witte kool in stukjes met behulp van de kegel voor grof snijden (E 3 ) en rasp de wortels met de kegel voor fijn ¼ witte kool, 2 wortels, raspen (E 2 ). Overgiet de geraspte groenten met de saus, meng en laat 1 uur in de koelkast staan. Schil de appels, haal het klokhuis eruit en snijd ze in kwarten. Snijd in reepjes met behulp van de kegel voor fijn snijden (E4) en fruit deze reepjes in 30 g boter. Smeer een ovenschaal met een beetje boter in en leg de gekaramelliseerde appels op de bodem. Maal de amandelen tot poeder met behulp van de kegel voor raspen (E5). [. . . ] Smeer een ovenschaal met een beetje boter in en leg de gekaramelliseerde appels op de bodem. Maal de amandelen tot poeder met behulp van de kegel voor raspen (E5). Dompel het motorblok niet onder, houdt het niet onder de lopende kraan. Reinig het motorblok met behulp van een vochtige doek. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MOULINEX FRESH EXPRESS 3EN1 DJ753510

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MOULINEX FRESH EXPRESS 3EN1 DJ753510 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag