Gebruiksaanwijzing MOULINEX FG370D11

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MOULINEX FG370D11. Wij hopen dat dit MOULINEX FG370D11 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MOULINEX FG370D11 te teleladen.


Mode d'emploi MOULINEX FG370D11
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MOULINEX FG370D11

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Houd toezicht over kinderen zodat ze niet met het apparaat spelen. Gebruik het apparaat niet als het snoer of de stekker beschadigd is. Laat het snoer vervangen door de fabrikant, klantenservice of gelijksoortig gekwalificeerd persoon om elk gevaar te vermijden. Uw apparaat is bestemd voor huishoudelijk gebruik binnenshuis tot op een maximale hoogte van 2000 m. [. . . ] Alle apparaten zijn onderhevig aan strikte kwaliteitscontroleprocedures. deze omvatten effectieve gebruikstesten op willekeurig geselecteerde apparaten. Het is dus mogelijk dat u sporen van gebruik op uw apparaat aantreft. Sluit altijd het deksel voordat u het koffiezetapparaat inschakelt. Voordat u het apparaat voor de Laat uw koffiefilterapparaat een eerste keer werken met de hoeveelheid water die overeenkomt met de koffiekan om het apparaat te spoelen. Gebruik alleen koud water en een papieren Overschrijd nooit de maximum hoeveelheid water die wordt aangeduid aan de hand van het waterpeil van het reservoir. Dit koffiezetapparaat is voorzien van een druppelstopsysteem om koffie te schenken voordat het koffiezetproces is voltooid. Plaats de koffiekan of de thermokan* snel na het schenken van uw koffie terug om overstroming te vermijden. Dosering: voeg een afgevlakte maatlepel gemalen koffie toe per grote kop. Wacht enkele minuten voordat u nieuwe koffie bereidt. Maak geen nieuwe koffie als de kan nog koffie bevat. thermokan* · Gebruik de thermokan niet zonder deksel. Dichtgedraaid zijn om de koffie te bereiden en warm te houden. Om de koffie te serveren, drukt u de hendel van het deksel van de thermokan naar beneden of schroeft u het deksel een halve draai los*. Plaats uw thermokan niet in de magnetron Voordat u hem gaat gebruiken en laat de De thermokan houdt uw koffie gedurende Voor een sterkere koffie, draai de Aromaregelaar naar de grootste koffieboon of druk op de knop Aroma*. - Modellen met een glazen koffiekan: ongeveer 30 minuten nadat alle koffie is doorgelopen (d. Ongeveer 30 minuten nadat al het water uit het reservoir is verdwenen), schakelt uw koffiezetapparaat zich automatisch uit. het lampje van de ON/OFF-knop gaat uit. Gedurende deze 30 minuten wordt uw koffie op de juiste temperatuur warm gehouden. - Modellen met een thermokan: een aantal minuten nadat alle koffie is doorgelopen (d. [. . . ] Laat het de hoeveelheid van een kop in De kan of in de thermokan (f) lopen en schakel het apparaat vervolgens uit (het zal nodig zijn om het koffiezetapparaat uit te schakelen voor enkele automatische modellen). Laat uw koffiefilterapparaat 2 of 3 keer werken met de hoeveelheid van een kan water om het apparaat te spoelen. De garantie dekt geen koffiezetapparaten die niet of niet goed werken omdat ze te weinig werden ontkalkt. Opgelet: als het te lang duurt voordat de koffie is doorgelopen of als het apparaat te veel lawaai maakt, dan is het tijd om het apparaat te ontkalken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MOULINEX FG370D11

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MOULINEX FG370D11 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag