JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MOULINEX FER PRINCIPIO 042511. Wij hopen dat dit MOULINEX FER PRINCIPIO 042511 handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MOULINEX FER PRINCIPIO 042511 te teleladen.
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MOULINEX FER PRINCIPIO 042511
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] Laat het door een erkend servicecentrum van Moulinex (zie de lijst in het serviceboekje) Gebruik voor uw eigen veiligheid uitsluitend accessoires en reserveonderdelen van Moulinex die geschikt zijn voor uw apparaat. Er worden praktijktests met willekeurig gekozen apparaten uitgevoerd, waardoor het kan lijken dat het apparaat reeds is gebruikt. V óó r h et eerste g eb ru ik : was de potjes (C1) en de deksels (C2, A1 en A2) in een warm sopje of in de vaatwasser. Gebruik gewoon een vochtig sponsje om de binnenkant van het reservoir (B) schoon te maken. [. . . ] Voor een vastere yoghurt kunt u een of twee eetlepels melkpoeder toevoegen aan uw liter melk en dit er voorzichtig onder roeren. Gebruik melk die op kamertemperatuur is of licht is opgewarmd (tot 37 °C of 40 °C). Gebruik geen melk die net uit de koelkast komt. 2) K IE Z EN VAN H ET FE RM EN T Het ferment kan worden gemaakt van: - natuuryoghurt uit de handel (bij voorkeur volle yoghurt) met een zo lang mogelijke houdbaarheidsdatum. - gevriesdroogd ferment (te koop in supermarkten, apotheken en bepaalde biowinkels). Neem in dit geval de activeringstijd in acht die Be l a n g ri jk : na het maken van uw eerste porties yoghurt houdt u gewoon één portie bij die als ferment voor de andere kan dienen. Na vijf keer yoghurt maken, moet het ferment worden vernieuwd omdat het na een tijdje verzwakt en de yoghurt dan minder vast wordt. 1) B ERE ID EN VA N HET M EN GSEL - Meng de liter melk zeer voorzichtig met het gekozen ferment (yoghurt of gevriesdroogd ferment) in een houder met een schenktuit. Zorg ervoor dat het mengsel niet opschuimt. - Voor een optimaal resultaat roert u de yoghurt met een vork tot een glad geheel en doet u er vervolgens onder voortdurend roeren de melk bij. Als u gevriesdroogd ferment gebruikt, doet u het ferment in de melk en mengt u het er zeer voorzichtig onder. Verwijder de potjes niet of open de yoghurtmaker niet voordat het programma is voltooid (ongeveer 8 uur). Houd de yoghurtmaker uit de buurt van tocht terwijl hij in werking is. Wanneer het koud is, kunt u het apparaat eventueel afdekken met een doek om de warmte beter vast te houden. Start een tweede cyclus wanneer de eerste is voltooid. Verminder de fermentatietijd wanneer u de yoghurtmaker de volgende keer gebruikt. Wanneer u de volgende keer yoghurt maakt, moet u wachten tot alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn voordat u het ferment eronder mengt. Na het koken heeft er zich een stroperige vloeistof (serum genoemd) gevormd op het yoghurtoppervlak. Waarschijnlijk hebt u de melk opgewarmd en het ferment er te vroeg onder gemengd (de melk was nog te warm). U hebt alle instructies gevolgd, maar het apparaat werkt nog steeds niet?Neem in dit geval contact op met uw dealer of een erkend servicecentrum van Moulinex (zie de lijst in het boekje "Moulinex Service"). Uw apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. [. . . ] Als u ferment gebruikt, mengt u dit geleidelijk onder het mengsel van melk en siroop. U kunt een beetje geraspte citroen- of sinaasappelschil aan uw mengsel van yoghurt en melk of melk en ferment toevoegen. Va ri a nt: op basis van dit recept kunt u ook yoghurt met mandarijntjes (4 mandarijntjes), clementines (6 clementines) of sinaasappel (1 grote sinaasappel) maken. M e n g s e l vo o r d e y o g h u r t : 6 0 c l vo l l e m elk , 4 0 g h a l f vo l l e m el kp o e d er, 1 yo g hu r t o f 1 za k je fer men t, 30 cl ko okro o m, 5 tot 10 g cu rr y, na a r s ma a k Si n aa s ap p el men gs el : 4 0 g s ui ker, 1 s i n a a s a p p e l ( a l l e e n d e sc hi l ) , 1 t he el ep el c i tro e ns a p , 1 e etl ep el wa ter E xtra : 8 00 g wo r tele n Doe de in fijne reepjes gesneden sinaasappelschil in een steelpan samen met het water, de suiker en enkele druppels citroensap. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MOULINEX FER PRINCIPIO 042511
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MOULINEX FER PRINCIPIO 042511 zal dan beginnen.