Gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS TURBOSTEAM 40659

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS TURBOSTEAM 40659. Wij hopen dat dit MORPHY RICHARDS TURBOSTEAM 40659 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MORPHY RICHARDS TURBOSTEAM 40659 te teleladen.


Mode d'emploi MORPHY RICHARDS TURBOSTEAM 40659
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MORPHY RICHARDS TURBOSTEAM 40659

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Laat het netsnoer nooit in contact met hete oppervlakken komen. Laat de strijkijzer volledig afkoelen voor u hem wegzet. Wikkel het netsnoer losjes om het strijkijzer voor u hem opbergt. Bij het gebruik van elektrische apparaten dienen volgende veiligheidsinstructies te worden nageleefd. [. . . ] We raden u aan maximaal een beker water te gebruiken voor de stoomen stoomstootfuncties voor u kleding strijkt, omdat er wat water uit het strijkijzer kan druppelen als het stoomsysteem wordt geactiveerd. De stoomfunctie dient enkel gebruikt te worden voor kleding die geschikt is om te strijken op 2 en 3 stippen of MAX. Als u de stoomfunctie gebruikt op 2 stippen, dan dient de stoomuitstoot op laag gezet te worden. Zet de temperatuurregelaar op de gewenste temperatuur, maar begin niet meteen met strijken. Het indicatielampje onder de regelaar brandt, als teken dat het strijkijzer wordt opgewarmd. Na enkele minuten zal het strijkijzer de gewenste temperatuur bereiken en gaat het indicatielampje uit. Tijdens het strijken gaat het lampje aan en uit om aan te geven dat het strijkijzer op de juiste temperatuur is ingesteld. Het is verstandig om te beginnen met stoffen die koud gestreken moeten worden en de stoffen die heet gestreken kunnen worden op het laatst te doen. strijkijzers warmen sneller op dan ze afkoelen. Op deze manier spaart u tijd en elektriciteit. Druk op de stoomknop / voor extra stoom bij het strijken van kreukels in dikke stoffen zoals spijkerstof etc. De stoomstoot kan worden gebruikt tijdens droog strijken, mits er water in de tank zit en de temperatuur binnen het stoombereik valt. Gebruik de stoomstoot niet bij temperaturen die lager zijn dan stoombereik dat op de regelaar vermeld is. Voor optimale stoomkwaliteit de stoomstoot niet meer dan drie keer achter elkaar gebruiken. Deze functie is handig voor het ontkreuken van opgehangen kleding, gordijnen, etc. Voor een optimale stoomkwaliteit de stoomstoot niet meer dan drie keer achter elkaar gebruiken. Schud het strijkijzer voorzichtig tot de `stroom aan' lampjes niet meer knipperen maar blijven branden. U kunt dit doen bij het droog strijken mits er water in de tank zit. Het kan soms nodig zijn om de knop enkele malen in te drukken om de spuitpomp te activeren. (uitsluitend bepaalde modellen) Uw strijkijzer is uitgerust met een antidrupsysteem. Deze voorkomt dat er water uit de zoolplaat komt als het strijkijzer te koud is. Tijdens het gebruik kan het antidrupsysteem een luid klikgeluid geven, vooral tijdens het opwarmen of afkoelen. [. . . ] het apparaat is verhuurd of niet huishoudelijk is gebruikt. Morphy Richards is onder de garantie niet aansprakelijk voor het uitvoeren van onderhoud. verbruiksartikelen als stofzakken , filters of glazen kannen vallen niet onder de garantie. Deze garantie verleent geen andere rechten dan deze die uitdrukkelijk zijn vermeld en dekt geen aanspraken op schade of gevolgschade. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MORPHY RICHARDS TURBOSTEAM 40659

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MORPHY RICHARDS TURBOSTEAM 40659 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag