Gebruiksaanwijzing MIOMARE KH 807

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MIOMARE KH 807. Wij hopen dat dit MIOMARE KH 807 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MIOMARE KH 807 te teleladen.


MIOMARE KH 807 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (400 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   MIOMARE KH 807 MANUAL 2 (373 ko)
   MIOMARE KH 807 (426 ko)
   MIOMARE KH 807 MANUAL 2 (312 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MIOMARE KH 807

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar deze handleiding voor toekomstige vragen ­ en geef deze mee wanneer u het apparaat overdoet aan iemand anders! [. . . ] Bij kinderen is supervisie noodzakelijk om ervoor te zorgen dat ze niet met het apparaat spelen. Nadat alle verpakkingsmaterialen zijn verwijderd: · plaatst u de personenweegschaal op een vlakke , stevige ondergrond. Let erop, dat zowel de vloer op de plaatsingslocatie van de personenweegschaal als ook het oppervlak van de personenweegschaal niet vochtig zijn. Neem in geval van twijfel contact op met de gemeentelijke reinigingsdienst. Op de buitenste schaalverdeling 2 kunt u uw gewicht in kg aflezen, op de binnenste schaalverdeling 2 kunt u uw gewicht in pond aflezen. Het apparaat is met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en voorafgaand aan de levering nauwkeurig gecontroleerd. Mocht u aanspraak willen maken op de garantie, neem dan telefonisch contact op met uw serviceadres. alleen dan kan het gratis inzenden van uw product worden gewaarborgd. [. . . ] Om een precies meetresultaat te verkrijgen, weegt u zichzelf altijd op dezelfde tijd en zonder kleding. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MIOMARE KH 807

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MIOMARE KH 807 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag