Gebruiksaanwijzing MINOX MS 8X25

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MINOX MS 8X25. Wij hopen dat dit MINOX MS 8X25 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MINOX MS 8X25 te teleladen.


MINOX MS 8X25 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (774 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MINOX MS 8X25

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Inleiding Met de aankoop van de MINOX Macroscoop hebt u gekozen voor een product met een zeer hoge optische kwaliteit en fijne mechaniek. [. . . ] NL Op stap met de macroscoop Uso exterior y protección del macroscopio Modalità di trasporto del Macroscopio Vooral tijdens wandelingen of excursies in de natuur wordt graag gebruik gemaakt van de MINOX macroscoop. De halsriem kan door middel van een lus door een hiervoor speciaal voorziene bevestiging aan de achterzijde van de macroscoop geschoven worden. Mocht de macroscoop onderweg langere tijd niet gebruikt worden, bergt u deze best op in de beschermende hoes. NL Bevestiging op een statief Fijación al trípode Utilizzo del treppiede Om bewegingen tijdens de waarneming te vermijden, is het gebruik van een statief aanbevolen. Om een stabiele verbinding met het statief tot stand te brengen, bevindt zich aan de onderzijde van de macroscoop een 1/4 schroefdraad. Daarom raden wij aan vingerafdrukken, stof en andere vervuiling van het objectief- en oculairoppervlak te verwijderen met een fijn penseel of een speciaal optisch reinigingsdoekje. Indien u de macroscoop gedurende langere tijd niet gebruikt, gelieve deze dan droog en stofvrij op te bergen. NL Garantievoorwaarden U hebt een Minox product aangekocht dat vervaardigd en getest is volgens uiterst strikte kwaliteitsnormen. [. . . ] Een up-to-date lijst van onze distributeurs in de verschillende landen vindt u op onze internetsite: www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MINOX MS 8X25

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MINOX MS 8X25 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag