Gebruiksaanwijzing MIELE WMR 860 WPS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MIELE WMR 860 WPS. Wij hopen dat dit MIELE WMR 860 WPS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MIELE WMR 860 WPS te teleladen.


Mode d'emploi MIELE WMR 860 WPS
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MIELE WMR 860 WPS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Verpackung schützt die Waschma- schine vor Transportschäden. [. . . ] Bei ist die erreichte Waschtemperatur niedriger als 60°C, die Waschleistung entspricht dem Programm Baumwolle 60°C. Der ProgrammManager bietet die Mög- lichkeit, die Waschprogramme an Ihre Bedürfnisse anzupassen. Extra schonend Die Waschmechanik wird reduziert, um die Knitterbildung zu verringern. Die Buchstaben stehen für die Reinigungsmittel. Die Tür lässt sich nicht öffnen, wenn: ­ die Laugentemperatur über 55°C Die Miele Waschmittel wurden von Miele speziell für die Miele Waschmaschine entwickelt. Die Empfehlungen gelten für die Temperaturbereiche wie im Kapitel "Programm- übersicht" angegeben. Die Waschmaschine besitzt ein Reini- gungsprogramm für die TwinDos. Um die Fehlermeldung auszuschalten: Schalten Sie die Waschmaschine mit der Taste aus. [. . . ] Am Ende der Hauptwäsche läuft zu- sätzliches Wasser in die Trommel, um die Lauge abzukühlen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MIELE WMR 860 WPS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MIELE WMR 860 WPS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag