Gebruiksaanwijzing MIELE WKB130 WCS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MIELE WKB130 WCS. Wij hopen dat dit MIELE WKB130 WCS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MIELE WKB130 WCS te teleladen.


Mode d'emploi MIELE WKB130 WCS
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MIELE WKB130 WCS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] die Programmdauer ­ die gewählte Waschtemperatur ­ die gewählte Schleuderdrehzahl Legen Sie die Wäsche auseinandergefaltet und locker in die Trommel. [. . . ] ?ndern Sie über die Sensortasten , und OK die Schleuderdrehzahl. Legen Sie die Wäsche nach oder entnehmen Sie die gewünschten Wäschestücke. Die Miele Waschmittel wurden von Miele speziell für die Miele Waschmaschine entwickelt. Die Empfehlungen gelten für die Temperaturbereiche wie im Kapitel "Programmübersicht" angegeben. Füllen Sie Weichspüler in die Kammer oder stecken Sie die Cap auf. Um die Fehlermeldung auszuschalten: Schalten Sie die Waschmaschine mit der Taste aus. Richten Sie die Waschmaschine standsicher aus und kontern Sie die Gerätefüße. Die Dosierung des Waschmittels war zu niedrig. [. . . ] Am Ende der Hauptwäsche läuft zusätzliches Wasser in die Trommel, um die Lauge abzukühlen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MIELE WKB130 WCS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MIELE WKB130 WCS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag