Gebruiksaanwijzing MICROSOFT ARC TOUCH MOUSE QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MICROSOFT ARC TOUCH MOUSE. Wij hopen dat dit MICROSOFT ARC TOUCH MOUSE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MICROSOFT ARC TOUCH MOUSE te teleladen.


MICROSOFT ARC TOUCH MOUSE QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2936 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   MICROSOFT ARC TOUCH MOUSE PRODUCT GUIDE (3493 ko)
   MICROSOFT ARC TOUCH MOUSE DATASHEET (173 ko)
   MICROSOFT ARC TOUCH MOUSE PRODUCT GUIDE (3279 ko)
   MICROSOFT ARC TOUCH MOUSE QUICK START GUIDE (3245 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MICROSOFT ARC TOUCH MOUSEQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Download en installeer de muissoftware voor optionele instellingen waarmee u met aanraking kunt schuiven. [. . . ] Schuif uw vinger omhoog of omlaag over de aanraakstrook als u wilt bladeren. Tap at the top Tryk øverst e Tik boven of of het einde v Jos haluat siir alareunaa. Tik boven of onder aan de aanraakstrook als u naar het begin of het einde van de pagina wilt gaan. (Middelklik in Windows Internet Explorer op een koppeling als u deze wilt openen in een nieuw tabblad. Dubbeltikken en vasthouden is gelijk aan slepen met de middelste muisknop. (Sleep met de middelste muisknop voor automatisch schuiven in Microsoft Word en Excel. [. . . ] Indd 22 6/1/2010 11:51:23 4 Laden Sie die Maussoftware herunter, und installieren Sie sie, um die optionalen Touch-Bildlaufeinstellungen zu konfigurieren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MICROSOFT ARC TOUCH MOUSE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MICROSOFT ARC TOUCH MOUSE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag