Gebruiksaanwijzing METRONIC 495296

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing METRONIC 495296. Wij hopen dat dit METRONIC 495296 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing METRONIC 495296 te teleladen.


Mode d'emploi METRONIC 495296
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding METRONIC 495296

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Tijdens u de TV-toets gedrukt houdt, drukt u op de MUTE toets en u houdt deze ingedrukt totdat het lampje opnieuw branden gaat. Het lampje knippert om aan te geven dat de afstandsbediening naar de code van uw televisie zoekt. Laat u de rode toets los zodra de televisie uit gaat. [. . . ] 4 - Als de televisie uit is, steekt u die weer met de oorspronkelijke afstandsbediening of met de toetsen van de voorzijde aan. 5 - Drukt u kort op de P- toets en kijkt u na dat uw televisie opnieuw uit is. 6 - Als u televisie niet uit is, drukt u langzaam een of twee keer op P- dan twee of drie keer op P+ totdat de televisie zich stopt. 7 - Als uw televisie uit is drukt op de TV-toets, het lampje knippert twee keer dan zich stopt, dat betekent dat het code opgeslagen is. 8 - Richt u de afstandsbediening naar uw televisie, zet u die met de toets ON/OFF aan en probeert u de voornaamste funties (kanaalverandering, volumeregeling, enz. Als de televisie slecht of helemaal niet met de functietoetsen reageert, voortzet u het automatisch zoeken van stap 2. C Installatie per opleiding Op de TV, VCR, SAT, AUDIO en DVD toestellen, kunt u een aantal toetsen van de oorspronkelijke afstandsbediening leren. Schema nr 1 toont welke toetsen voor elk apparaat geleerd kunnen worden. 1 - Plaatst tegenover elkaar, op twee of drie centimeters van elkaar, de oorspronkelijke afstandsbediening en de ZAP8 afstandsbediening. 4 - Volgt u opnieuw de stap 3 voor elke lievelingskanaal (maximum 5). 5 - Drukt u op de FAV 1 toets , het lampje knippert dan stopt. Om toegang te hebben naar een lievelingskanaal die sinds kort geprogrammeerd is, volgt u de volgende methode: 1 - Drukt u op de FAV1 toets, het lampje blijft aan in groen. 2 - Drukt u een paar keren op de P+ toets totdat de lievelingszender verschijnt. 3 - Drukt u op de FAV 1 toets om van de lievelingsmode uit te gaan. E Verschillende functies Uitstellen U kunt de afstandsbediening volledig herinitialiseren om naar de "fabriekuitgang" status terug te komen. Voor dat : 1- Drukt op de TV toets en houdt die ingedrukt. Tijdens u op de TV toets drukt, drukt op de TV/VCR toets en houdt die ingedrukt totdat het lampje in rood branden gaat. 2- Drukt op de TV/VCR toets, het lampje knippert in rood na enkele seconden. [. . . ] 2- Drukt op de TV/VCR toets, het lampje knippert in rood na enkele seconden. al het geheugen uitgewist is , maar ook de geleerde toetsen. Batterijenverandering Als het bereik van de afstandsbediening afneemt, ofwel dat de afstandsbediening functiestoornissen toont, is het misschien omdat de batterijen veranderd moet worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING METRONIC 495296

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding METRONIC 495296 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag