Gebruiksaanwijzing MELITTA VARIANZA CS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MELITTA VARIANZA CS. Wij hopen dat dit MELITTA VARIANZA CS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MELITTA VARIANZA CS te teleladen.


MELITTA VARIANZA CS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7577 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MELITTA VARIANZA CS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 Bean container with lid 4 Cup rest 5 Control panel 7 Drankinstellingen voor en tijdens de bereiding wijzigen. Voor uw veiligheid geachte klant , Hartelijk dank voor de aankoop van deze volautomatische koffiemachine Caffeo® Varianza®. De gebruiksaanwijzing helpt u de diverse mogelijkheden van het apparaat te leren kennen, zodat u een maximaal koffiegenot kunt beleven. Melitta aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade door het niet in acht nemen van de gebruiksaanwijzing. [. . . ] Als zich minder dan 8 g koffiebonen in de bonenschacht bevindt, is de My Bean Select®-functie niet geactiveerd. op de display verschijnt geen stand-by-indicatie My Bean Select. Bij de volgende koffiebereiding worden de koffiebonen uit de bonenschacht gemengd met de koffiebonen uit het bonenreservoir. Voor de bereiding van dranken bestaan er twee mogelijkheden: standaardbereiding zoals hierna beschreven, selectie en bereiding van een recept (zie hoofdstuk 6. Informatie U kunt een afzonderlijke koffiespecialiteit bereiden met een alternatieve koffiesoort (zie hoofdstuk 5 My Bean Select®-functie gebruiken op pagina 169). De preselecties voor de standaardbereiding of voor een recept kunnen permanent worden gewijzigd (zie hoofdstuk 7. 1 Preselecties wijzigen op pagina 177). Opgelet: In de watertank moet zich altijd voldoende water bevinden. als het Vulpeil te laag is, vraagt het apparaat u om bij te vullen. Stel tijdens het maalproces met de bedieningstoets "Koffiesterkte" de koffiesterkte in. Met de bedieningstoets "twee kopjes" bereidt u tegelijkertijd twee dranken. De bereiding van twee kopjes is alleen mogelijk bij een pure koffiebereiding, zoals bij espresso, café crème, ristretto. De bereiding van twee kopjes is niet mogelijk bij de bereiding van heet water, warme melk alsmede van alle gemengde dranken met (melk)schuim. Plaats twee kopjes onder de uitloop (6). Informatie De instelling geldt alleen voor een afzonderlijke drankbereiding. Als u binnen 1 minuut geen drank bereidt, schakelt het apparaat terug U kunt vooringestelde recepten gebruiken of de drankinstellingen permanent aanpassen. Afhankelijk van de drank kunt u de volgende preselecties wijzigen: Koffiehoeveelheid: 25 ml tot 220 ml. Koffiesterkte: zeer mild, mild, normaal, sterk, zeer sterk. Informatie Gewijzigde preselecties blijven geldig tot ze opnieuw gewijzigd worden. Het aanpassen van de drankinstellingen is voor alle dranken bijna identiek. Als voorbeeld wordt hier het wijzigen van de koffiesterkte voor een espresso beschreven. Houd de bedieningstoets , , menu/ok" langer dan 2 seconden ingedrukt. [. . . ] Houd de toets , , menu/ok" langer dan 2 seconden ingedrukt. Kies met de pijltoetsen Start en bevestig met , , menu/ok". Houd de toets , , menu/ok" langer dan 2 seconden ingedrukt. Kies met de pijltoetsen Start en bevestig met , , menu/ok". [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MELITTA VARIANZA CS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MELITTA VARIANZA CS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag