Gebruiksaanwijzing MELITTA STAGE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MELITTA STAGE. Wij hopen dat dit MELITTA STAGE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MELITTA STAGE te teleladen.


Mode d'emploi MELITTA STAGE
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MELITTA STAGE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zorg ervoor dat het elektrische snoer niet met de warmhoudplaat in contact komt. Trek altijd de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat reinigt en wanneer u langere tijd afwezig bent. Zorg er bovendien voor dat er op geen enkele manier water in het apparaat komt. De glaskan is niet geschikt voor de magnetron / microgolfoven. [. . . ] Draai de filterhouder terug tot deze vastklikt . Hiermee kan de gewenste koffiesterkte gekozen worden, van mild tot sterk. Plaats de glaskan met deksel op het apparaat (De druppelstop werkt niet zonder deksel, de filter kan overstromen). STAGE® heeft een optisch hulpmiddel om het brouwproces te kunnen volgen (Brew Process Indicator - BPI®): nadat de watertank op het apparaat geplaatst is en het apparaat ingeschakeld is, zal een blauw lampje aan de voorzijde het waterniveau aangeven . Tijdens het doorlopen van de koffie zal het blauwe lampje zich naar beneden bewegen. Zodra het blauwe lampje het laatste streepje heeft bereikt, is de watertank leeg. Kort hierna (nadat de koffie volledig door de filter is gelopen) kan de thermoskan uit het apparaat worden genomen. De koffiezetter is voorzien van een automatische uitschakeling die na 2 uur de stroomtoevoer onderbreekt. Het apparaat kan altijd handmatig worden uitgezet met de aan/uitschakelaar . We adviseren de warme koffie niet langer dan 30 minuten te bewaren; langer warm houden gaat ten koste van het aroma. Schakel het apparaat uit en laat circa 5 minuten afkoelen voordat u opnieuw gaat koffiezetten. Haal altijd de stekker uit het stopcontact voor het reinigen. Gebruik een zachte vochtige doek en een kleine hoeveelheid mild schoonmaakmiddel om de buitenkant te reinigen. Watertank: reinig hardnekkige vervuiling met een kleine borstel onder stromend, heet water. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw koffiezetapparaat adviseren wij u het apparaat regelmatig te ontkalken. de regelmaat voor ontkalken is afhankelijk van de locale hardheid van het water. Om een goede werking van het apparaat te behouden, adviseren wij het apparaat zeker te ontkalken na 40 keer koffiezetten. Een volle kan koud, helder water te laten doorlopen. [. . . ] Bovendien geldt de garantie niet op defecten of schade ontstaan als gevolg van verkalking (regelmatig ontkalken is nodig ­ zie hiervoor instructies in de handleiding). De garantie is eveneens niet geldig op glasbreuk of defecten die slechts een te verwaarlozen effect hebben op de waarde of het functioneren van het toestel. De garantie vervalt indien reparaties worden uitgevoerd door derden die niet door Melitta zijn erkend of bij gebruik van niet originele vervangingsonderdelen. Indien u aanspraak op de garantie wilt maken, stuur dan het apparaat: · Met een omschrijving van de klacht naar de Melitta-Consumentenservice of een erkende klantenservice of speciaalzaak. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MELITTA STAGE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MELITTA STAGE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag