Gebruiksaanwijzing MELITTA LATTICIA ONE TOUCH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MELITTA LATTICIA ONE TOUCH. Wij hopen dat dit MELITTA LATTICIA ONE TOUCH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MELITTA LATTICIA ONE TOUCH te teleladen.


Mode d'emploi MELITTA LATTICIA ONE TOUCH
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MELITTA LATTICIA ONE TOUCH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wählen Sie mit dem "Rotary Switch" die Stunde und die Minuten. Die Gefäße für die Getränke sollten ausreichend groß sein. Das Display muss für die Getränkezubereitung die Bereitschaftsanzeige anzeigen. Wählen Sie die Stunde und die Minu- Wählen Sie die Stunden und die Minuten. [. . . ] Als u de bakjes in uitgeschakelde toestand leegt, dan wordt dit niet geregistreerd door het apparaat. Het kan dus gebeuren dat u gevraagd wordt om de bakjes te legen alhoewel het lekbakje en de residubak niet gevuld zijn. 5 Dranken bereiden Voor de bereiding van dranken bestaan er drie mogelijkheden: standaardbereiding met berei- Dingstoetsen en drankbereiding met recepten zoals hierna beschreven, bereiding met gewijzigde drankinstellingen (zie hoofdstuk 6, pagina 91), gebruik van de persoonlijke instellingen met de My Coffee-functie (zie hoofdstuk 7, pagina 92). Als het vulpeil te laag is, vraagt het apparaat om bij te vullen. Ontbrekende melk wordt door het apparaat niet gemeld. Bij selectie van een drank met melk moet het melkkannetje of een normale melkverpakking zijn aangesloten. De kopjes of glazen voor de dranken moeten groot genoeg zijn. Na een drankbereiding met melk vraagt het apparaat automatisch om het Easy Cleaning-programma. Plaats een kopje of glas onder de uitloop. ?» De drankafgifte vindt plaats en wordt automatisch beëindigd. Plaats een kopje of glas onder de uitloop. ?» De drankafgifte vindt plaats en wordt automatisch beëindigd. Of bereid andere dranken en voer het Easy Cleaning-programma later uit, zie hoofdstuk 9. Plaats een kopje of glas onder de uitloop. A) Melkschuim = toets kort indrukken b) Warme melk = toets ingedrukt houden (2 seconden) »» De melkafgifte vindt plaats en wordt automatisch beëindigd. Voer het Easy Cleaning-programma uit of bereid andere dranken en voer het Easy Cleaning-programma later uit, zie hoofdstuk 9. Plaats een kopje of glas onder de uitloop. ?» De heetwaterafgifte vindt plaats en wordt automatisch beëindigd. Naast de standaardbereiding kunt in het menu Recepten andere dranken kiezen. informatie Sluit bij selectie van een recept met melk het melkkannetje of een normale melkverpakking aan (afhankelijk van het model). Plaats een kopje of glas onder de uitloop. Druk de draaiknop in en navigeer naar het menu Recepten of druk de "my recipes"-toets lang in. [. . . ] Het gebruik van een waterfilter verlengt de levensduur van het apparaat en het apparaat hoeft niet zo vaak ontkalkt te worden. 18: Waterfilter in-/uitschakelen De waterfilter (38) wordt met de schroefhulp aan het uiteinde van het meegeleverde koffieschepje (37) in of uit de schroefdraad (39) op de bodem van de watertank (1) geschroefd. waterfilter aanbrengen Informatie Leg de waterfilter enkele minuten in een bakje met vers leidingwater voor u deze in de watertank schroeft. Houd de draaiknop 2 seconden inge- Houd de draaiknop 2 seconden ingedrukt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MELITTA LATTICIA ONE TOUCH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MELITTA LATTICIA ONE TOUCH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag