Gebruiksaanwijzing MELITTA EPOS 1024-01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MELITTA EPOS 1024-01. Wij hopen dat dit MELITTA EPOS 1024-01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MELITTA EPOS 1024-01 te teleladen.


Mode d'emploi MELITTA EPOS 1024-01
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MELITTA EPOS 1024-01

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Reinigen Sie die Teile, die mit Lebensmitteln in Berührung Stellen Sie die Kanne auf die Warmhalteplatte. Reinigen Sie die Teile, die mit Kaffee in Berührung Die Glaskanne mit Deckel, der Filter sowie die Drücken Sie die Taste GRIND und lassen das Gerät leer mahlen. Beste klant, Bedankt dat u hebt gekozen voor een Melitta® epos® filterkoffiezetapparaat met ingebouwde koffiemolen. Deze gebruiksaanwijzing helpt u de verschillende mogelijkheden van het apparaat te leren kennen, zodat u de best mogelijke koffie kunt bereiden en er optimaal van kunt genieten. [. . . ] Doe geen gemalen koffie in het bonenreservoir. Dit toestel heeft een beschermingsfunctie tegen overbelasting van de molen. Hiermee wordt de molen behoed voor schade als gevolg van vreemde voorwerpen in de koffiebonen. Indien u een luid ratelend, onbekend geluid hoort tijdens het maalproces, schakel dan direct het toestel uit en reinig de molen zoals beschreven bij punt 6. Nadat de molen is uitgeschakeld, wordt de koffiezetmodus geactiveerd. Voor perfecte koffie raden wij aan de koffie voor te besprenkelen. Druk kort op de voorbesprenkelingstoets (PRE-BREW) om deze instelling te activeren voor de volgende koffiebereiding. het lampje van de voorbesprenkelingstoets licht op. Nadat de koffie is bevochtigd, stopt de watertoevoer kort alvorens de koffie wordt gezet. Door nogmaals op de toets te drukken, wordt de voorbesprenkeling uitgeschakeld. De laatste instelling wordt bewaard voor de volgende koffiebereiding. Druk kort op de BREW-toets om de koffie te zetten. de BREW-toets begint traag te knipperen. Als het apparaat tijdens dit proces drie pieptonen laat horen, is het waterreservoir leeg. Tijdens het koffiezetten wordt het water opgewarmd en stroomt het door de draaiende wateruitloop over de gemalen koffie . Het apparaat maakt gebruik van verschillende koffiezetprofielen, afhankelijk van het geselecteerde aantal kopjes. De gemalen koffie wordt gelijkmatig bevochtigd door verschillende rotaties voor elk profiel. Het is ook mogelijk om tijdens het koffiezetten de Een kort geluidssignaal geeft aan wanneer het bereidingsproces voltooid is. De BREW-toets brandt nu continu om aan te geven dat de warmhoudfase actief is. De warmhoudplaat houdt de koffie warm en wordt na 40 minuten automatisch uitgeschakeld om onnodig stroomverbruik te vermijden. Uiteraard kunt u het apparaat ook manueel uitschakelen. Druk daarvoor langer dan 1 seconde op de BREW-toets. [. . . ] Als het apparaat niet wordt gebruikt, wordt het na 5 minuten automatisch uitgeschakeld. uw laatste instellingen worden automatisch opgeslagen. U kunt het apparaat dan weer activeren door de BREW- of GRIND-toets langer dan 1 seconde ingedrukt te houden. Houd de GRIND- of BREW-toets nogmaals langer dan 1 seconde ingedrukt om te schakelen tussen de maal- en koffiezetfunctie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MELITTA EPOS 1024-01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MELITTA EPOS 1024-01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag