Gebruiksaanwijzing MELITTA CREMIO 100501

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MELITTA CREMIO 100501. Wij hopen dat dit MELITTA CREMIO 100501 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MELITTA CREMIO 100501 te teleladen.


Mode d'emploi MELITTA CREMIO 100501
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MELITTA CREMIO 100501

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het oppervlak van het verwarmingselement kan na gebruik nog enkele minuten heet blijven. Houd het toestel en het snoer uit de buurt van kinderen jonger dan 8 jaar. Als u de instructies niet opvolgt, kan dit uw eigen veiligheid en die van het apparaat reduceren. €– Bewaar onder andere de volgende voorwerpen buiten het bereik van kinderen: verpakkingsmateriaal en kleine onderdelen. [. . . ] Het deksel moet gelijk met de handgreep afsluiten. 6), wanneer u warm melkschuim wilt bereiden. 7), wanneer u koud melkschuim wilt bereiden. De motor stopt en het controlelampje van de toets gaat uit. Draai het deksel tegen de wijzers van de klok in (afb. Giet het melkschuim in uw kopje of schep het voorzichtig met een lepel uit het reservoir zonder schade te verrichten aan de antikleeflaag van het reservoir. B) te draaien en naar boven te verwijderen. opmerking –– –– Gebruik bij voorkeur koude melk (7-8 °C). U kunt alle standaard soorten melkvariëteiten gebruiken (ongeacht het vetgehalte). Zelfs sojamelk of lactosevrije melk kunnen perfect worden opgeschuimd met Melitta® Cremio. voor een excellent melkschuim is het proteïnegehalte bepalend. Hoe groter de verhouding, hoe stabieler het resultaat en hoe fijner de poriën. Houd het deksel tijdens het bereiden gesloten. Druk opnieuw op toets of , of neem het apparaat uit het station om de bereiding handmatig af te breken. Cappuccino • Gebruik het opzetstuk voor melkschuim voor een cappuccino (afb. 10) en bereid het warme melkschuim volgens bovenstaande lijst. Eerst de espresso in uw cappuccino kop doen, daarna het melkschuim toevoegen (zie ook pagina 55). Voor een perfecte cappuccino bevelen wij u een verhouding 1/3 espresso en 2/3 melkschuim aan. Gebruik het opzetstuk voor melkschuim voor een latte macchiato (afb. 11) en bereid het warme melkschuim volgens bovenstaande lijst. Eerst het latte macchiato glas vullen met de bereide melk en het melkschuim (zie pagina 55), daarna de espresso toevoegen. Voor een perfecte latte macchiato adviseren we een verhouding van 2/3 melk en 1/3 melkschuim en espresso. [. . . ] Tijdens de garantieperiode verhelpen wij alle gebreken aan het apparaat die resulteren uit materiaal- of fabricagefouten, naar onze keuze door reparatie of vervanging van het apparaat. Niet onder de garantie vallen gebreken die door onvakkundige aansluiting, onvakkundige bediening of reparatiepogingen door niet geautoriseerde personen zijn ontstaan. De eindafnemer is verantwoordelijk voor het leveren van bewijs voor de oorzaak van het gebrek. Hetzelfde geldt bij nietinachtneming van de gebruiks- en onderhoudsaanwijzingen evenals bij het gebruik van verbruiksmateriaal (bijv. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MELITTA CREMIO 100501

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MELITTA CREMIO 100501 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag