Gebruiksaanwijzing MELITTA BARISTA SMART TS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MELITTA BARISTA SMART TS. Wij hopen dat dit MELITTA BARISTA SMART TS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MELITTA BARISTA SMART TS te teleladen.


Mode d'emploi MELITTA BARISTA SMART TS
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MELITTA BARISTA SMART TS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wählen Sie mit den "Pfeiltasten" die Stunde und die Minuten. Die Gefäße für die Getränke sollten ausreichend groß sein. Das Display muss für die Getränkezubereitung die Bereitschaftsanzeige anzeigen. Die Einstellung gilt nur für die nächste Getränkezubereitung. [. . . ] drankinstellingen tijdens de bereiding wijzigen U kunt de drankhoeveelheid en de koffiesterkte ook tijdens de bereiding wijzigen. Stel tijdens de afgifte van een drank (koffie of melk) met de slider "Drankhoeveelheid" de gewenste drankhoeveelheid in. Stel tijdens het maalproces met de slider "Koffiesterkte" de koffiesterkte in. Om de drankbereiding voortijdig te onderbreken, drukt u nogmaals op de gekozen bereidingstoets. Met de toets "2 kopjes" bereidt u tegelijkertijd twee dranken. De bereiding van twee kopjes is niet mogelijk voor de dranken ­ americano, long black, heet water, melk en melkschuim. Bij de bereiding van twee kopjes voert het apparaat twee maalprocessen uit. Plaats twee kopjes onder de uitloop (7). Informatie De instelling geldt alleen voor de vol- gende bereiding. Als u binnen 1 minuut geen drank U kunt vooringestelde recepten gebruiken of de drankinstellingen permanent aanpassen. Aan de bereidingstoetsen kunt u opgeslagen recepten toewijzen. Bij het indrukken van de desbetreffende bereidingstoets wordt dan het recept gebruikt. De volgende recepten staan ter beschikking: Espresso: espresso (standaard), ris- De met een * gemarkeerde recepten zijn alleen beschikbaar bij de BARISTA TS. De selectie van de recepten werkt voor alle dranken op dezelfde manier. Als voorbeeld beschrijven wij hier de selectie van een ristretto. Houd de toets "menu/ok" 2 seconden ingedrukt. Kies met de "pijltoetsen" Ristretto en bevestig met "menu/ok". ?» Bij de volgende espresso-bereidingen wordt het recept Ristretto gebruikt. informatie De selectie van een recept blijft geldig tot deze opnieuw wordt gewijzigd. Bij de Barista TS kunt u met de toets "My Coffee/recepten" de recepten ook direct selecteren (zie hoofdstuk 5. Afhankelijk van de drank kunt u de volgende preselecties wijzigen: koffiehoeveelheid, schuimhoeveelheid, melkhoeveelheid, hoeveelheid heet water, temperatuur, soort (alleen model BARISTA TS), koffiesterkte en koffiearoma. Het aanpassen van de drankinstellingen is voor alle dranken bijna identiek. [. . . ] Houd de toets "menu/ok" 2 seconden ingedrukt. Kies met de "pijltoetsen" Start en bevestig met "menu/ok". Wij adviseren het apparaat te ontluchten als het gedurende langere tijd niet wordt gebruikt, voordat het wordt getransporteerd of bij vorstgevaar. Bij het ontluchten wordt het resterende water uit het apparaat verwijderd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MELITTA BARISTA SMART TS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MELITTA BARISTA SMART TS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag