Gebruiksaanwijzing MELITTA BARISTA SMART TS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MELITTA BARISTA SMART TS. Wij hopen dat dit MELITTA BARISTA SMART TS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MELITTA BARISTA SMART TS te teleladen.


MELITTA BARISTA SMART TS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6789 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MELITTA BARISTA SMART TS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wählen Sie mit den "Pfeiltasten" die Stunde und die Minuten. Die Gefäße für die Getränke sollten ausreichend groß sein. Das Display muss für die Getränkezubereitung die Bereitschaftsanzeige anzeigen. Die Einstellung gilt nur für die nächste Getränkezubereitung. [. . . ] drankinstellingen vóór de bereiding wijzigen U kunt de bonensoort, de totale hoeveelheid, de koffiesterkte en het koffiearoma wijzigen voor u een drank kiest. Informatie Het koffiearoma wordt ingesteld met de intenseAroma-functie. Bij de instelling INTENSE is de zettijd langer en krijgt de koffie een veelzijdiger aroma. Stel voor de keuze van een koffiespecialiteit met de slider "Drankhoeveelheid" een hoeveelheid in. Stel met de slider "Koffiesterkte" de koffiesterkte in voor u een koffiespecialiteit kiest. Cappuccino wordt de totale drankhoeveelheid volgens een vastgelegde verhouding verdeeld in een koffie- en een melkhoeveelheid. Als u binnen 1 minuut geen drank bereidt, schakelt het apparaat terug naar de standaardinstellingen. drankinstellingen tijdens de bereiding wijzigen U kunt de drankhoeveelheid en de koffiesterkte ook tijdens de bereiding wijzigen. Stel tijdens de afgifte van een drank (koffie of melk) met de slider "Drankhoeveelheid" de gewenste drankhoeveelheid in. Stel tijdens het maalproces met de slider "Koffiesterkte" de koffiesterkte in. Om de drankbereiding voortijdig te onderbreken, drukt u nogmaals op de gekozen bereidingstoets. Met de toets "2 kopjes" bereidt u tegelijkertijd twee dranken. De bereiding van twee kopjes is niet mogelijk voor de dranken ­ americano, long black, heet water, melk en melkschuim. Bij de bereiding van twee kopjes voert het apparaat twee maalprocessen uit. Als u binnen 1 minuut geen drank U kunt vooringestelde recepten gebruiken of de drankinstellingen permanent aanpassen. Bij het indrukken van de desbetreffende bereidingstoets wordt dan het recept gebruikt. De volgende recepten staan ter beschikking: Espresso: espresso (standaard), ris- De met een * gemarkeerde recepten zijn alleen beschikbaar bij de BARISTA TS. De selectie van de recepten werkt voor alle dranken op dezelfde manier. Kies met de "pijltoetsen" Ristretto en bevestig met "menu/ok". ?» Bij de volgende espresso-bereidingen wordt het recept Ristretto gebruikt. informatie De selectie van een recept blijft geldig tot deze opnieuw wordt gewijzigd. Bij de Barista TS kunt u met de toets "My Coffee/recepten" de recepten ook direct selecteren (zie hoofdstuk 5. [. . . ] Hoe harder het water is, des te vaker moet het apparaat ontkalkt worden. Kies met de "pijltoetsen" de waterhardheidsklasse en bevestig met "menu/ok". Het gebruik van een waterfilter verlengt de levensduur van het apparaat en het apparaat hoeft niet zo vaak ontkalkt te worden. 25: Waterfilter in-/uitschakelen De waterfilter (47) wordt met de schroefhulp aan het uiteinde van het meegeleverde koffieschepje (46) in of uit de schroefdraad (48) op de bodem van de watertank (1) geschroefd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MELITTA BARISTA SMART TS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MELITTA BARISTA SMART TS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag