Gebruiksaanwijzing MELITTA AROMAFRESH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MELITTA AROMAFRESH. Wij hopen dat dit MELITTA AROMAFRESH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MELITTA AROMAFRESH te teleladen.


Mode d'emploi MELITTA AROMAFRESH
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MELITTA AROMAFRESH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Kaffeezubereitung beginnt und die grüne Ist die Kaffeezubereitung beendet, leuchtet die Die Kaffeezubereitung beginnt und die grüne LED blinkt. Ist die Kaffeezubereitung beendet, leuchtet die grüne LED dauerhaft. Hartelijk dank dat u gekozen hebt voor ons filterkoffiezetapparaat AromaFresh. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. [. . . ] Een hoorbare klik bevestigt dat de filterhouder juist geplaatst is. Draai aan de maalgraadinstelknop om de gewenste maalgraad te selecteren (van fijn naar grof ). Met de maalgraadinstelknop kunt u kiezen uit 3 instellingen. U kunt ook een instelling kiezen met de symbolen. de instelling , , fijn" is voor gewone koffie. Met deze instelling kan de koffie een licht bittere smaak hebben. Als u een grovere instelling selecteert, zal de koffie minder bitter smaken. voor milde, twee bonen voor normale en drie Als je drie waarschuwingstonen hoort en op het Display drie knipperende bonen ziet, is het bonenre- Plaats in dat geval het bonenreservoir Opnieuw, zoals beschreven in punt 7. Wordt de molen behoed voor schade als gevolg van Een luid ratelend, onbekend geluid hoort tijdens het NL maalproces, schakel dan direct het toestel uit en reinig de molen zoals beschreven bij punt 7. Wanneer de koffie klaar is, brandt de groene led De koffie warm tot de plaat na de ingestelde tijd (zie Uiteraard kunt u het apparaat ook op elk De druppelstop zorgt ervoor dat er geen koffie Meer uit de filter kan lekken zodra de kan uit het Dankzij de uitneembare filterhouder kunt u de Gebruikte filterzakjes eenvoudig en probleemloos Extra opmerking bij punt 5. 1 Melitta heeft geen invloed op eventuele vreemde voorwerpen tussen de gebrande koffiebonen. 1 van de handleiding is het maalwerk voorzien van een overbelastingsbeveiliging. Deze beschermt het maalwerk tegen schade door vreemde voorwerpen. In uitzonderlijke gevallen wordt de overbelastingsbeveiliging niet geactiveerd. De motor stopt dan en je hoort geen maalgeluid terwijl het apparaat is ingeschakeld. Schakel in dat geval het apparaat onmiddellijk uit. druk niet herhaaldelijk op de aan-uitknop. Maak het maalwerk schoon zoals beschreven in punt 7 van de handleiding. Daarna is het apparaat weer klaar voor gebruik. Selecteer de instelling voor gemalen koffie om gemalen koffie te gebruiken. Druk het filterzakje met de hand in de filterhouder, zodat het goed blijft zitten. Doe de gemalen koffie in het filterzakje. [. . . ] Plaats het bonenreservoir terug: -- Zorg ervoor dat de driehoekige markeringen tegenover elkaar staan. -- Druk het bonenreservoir zacht naar beneden en draai het naar rechts tot u een klik hoort. Maak het maalwerk volledig leeg: -- Stel het apparaat in op 2 kopjes en één koffieboon . -- Druk op de ON/OFF-knop en laat het apparaat malen tot het maalwerk leeg is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MELITTA AROMAFRESH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MELITTA AROMAFRESH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag