Gebruiksaanwijzing MELITTA AMANO OR

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MELITTA AMANO OR. Wij hopen dat dit MELITTA AMANO OR handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MELITTA AMANO OR te teleladen.


MELITTA AMANO OR : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (526 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MELITTA AMANO OR

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Beste klant, Bedankt dat je hebt gekozen voor dit kwaliteitsvolle Melitta® AMANO Pour Over-product. Met dit product kan je koffie bereiden met een heel bijzonder aroma. [. . . ] Reinigings- en onderhoudsinstructies Reinig het product vóór het eerste gebruik met wat afwasmiddel en een natte spons of doek. Gebruik geen afwasmiddelen die chloor bevatten!Met uitzondering van het metalen frame zijn alle onderdelen van het Melitta® AMANO filtersysteem vaatwasbestendig. Gebruik geen agressieve of schurende reinigingsmiddelen wanneer je het filtersysteem met de hand reinigt. 1 Plaats de glazen kan in het midden onder de twee uitlopen van de filterhouder. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor handgezette koffie. 2 Vul de koffiefilter met de gewenste hoeveelheid koffie. We raden aan om per liter water 50­60 g koffie te gebruiken. Je hebt ongeveer 800 ml water nodig om een volle glazen kan koffie te zetten. Daarvoor heb je 40­48 g gemalen koffie nodig. We raden aan om de koffie net voor gebruik middelgrof te malen. 3 De ideale zettemperatuur ligt tussen 92­96°C (neem de waterkoker of kookpot met kokend water van de warmtebron en laat het water even afkoelen). 4 Begin met het bevochtigen van de gemalen koffie. Houd de filterafsluiter daarbij gesloten (1ste opschenking). [. . . ] Giet water bij naarmate de koffie door de filter loopt. Zo behoudt de gemalen koffie in de filter de ideale hoogte om de aroma`s optimaal tot ontplooiing te laten komen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MELITTA AMANO OR

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MELITTA AMANO OR zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag