Gebruiksaanwijzing MEDION MD 15215

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION MD 15215. Wij hopen dat dit MEDION MD 15215 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION MD 15215 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION MD 15215
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION MD 15215

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 13 Overige instellingen in de modus Tijd . Overige instellingen in de modus Alarm . . 16 18 19 19 21 22 2 Countdown . Overige instellingen in de modus Countdown . [. . . ] Hier stelt u in met welke intervallen (tussenpozen van minuten) de hartfrequentie gemeten moet worden. • AFSTAND: Lengte van de afgelegde afstand (100 m tot 99900 m). Samen met de stopwatch wordt daar de snelheid mee berekend. • HERSTEL: Rustpols waarnaar uw hartfrequentie in de trainingspauze moet teruggaan voordat u verdergaat met trainen. Het display toont de hartfrequentiezones 3. Met ST/Stopp „HANDMATIG” of „AUTO” kiezen en met Mode bevestigen. „HANDMATIG”: Hier stelt u uw individuele bovenste (HI) en onderste (LO) grenswaarde voor de hartfrequentie in. „HI” knippert: Met ST/Stopp de waarde (van de onderste grenswaarde tot 230) instellen. Met ST/Stopp de waarde (40 tot de bovenste grenswaarde) instellen. „INTERV. ” wordt weergegeven Verder met stap 10. „AUTO”: Hier kiest u met ST/Stopp tussen de vooringestelde trainingszones „GESUND”, „FETT” en „FITNESS”. Deze zijn rekenkundig als volgt samengesteld („MHF” zie pagina 21): 26 • Behoud gezondheid (GEZOND): Ondergrens: MHF x 0, 50; Bovengrens: MHF x 0, 65. • Vetverbrandingstraining (FETT): Ondergrens: MHF x 0, 65; Bovengrens: MHF x 0, 80. • Fitnesstraining (FITNESS): Ondergrens: MHF x 0, 80; Bovengrens: MHF x 0, 95. Het display toont „INTERV. ”. Intervall, Distanz, Erholung 10. Met ST/Stopp het interval (in minuten) van de hartfrequentieregistratie voor de evaluatie in het staafdiagram instellen. Het display toont „DISTANZ”. Met ST/Stopp de afgelegde afstand (van 100 m in stappen van 100 m tot 99. 900 m) instellen. Het display toont „ERHOLUNG”. Met ST/Stopp „ON” of „OFF” kiezen. Bij „ON”: De hartfrequentie knippert. Hier met ST/Stopp de gewenste rustpols instellen. [. . . ] Doe de hartslagmeter om en stel de armband van het 38 STORINGEN HERSTELLEN Het display is leeg: De batterij is leeg. Als het batterijvermogen te laag is wordt op het display het symbool weergegeven. Laat de batterij in dat geval vervangen door een klokkenmaker of neem contact op met onze Service. De meter reageert niet meer op het indrukken van toetsen: Horloge resetten (RESET) 1. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION MD 15215

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION MD 15215 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag