Gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P43040 MD 86830

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P43040 MD 86830. Wij hopen dat dit MEDION LIFE P43040 MD 86830 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P43040 MD 86830 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION LIFE P43040 MD 86830
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION LIFE P43040 MD 86830

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 4 Symbolen en waarschuwingen die in deze handleiding voorkomen . 32 Displayaanduidingen voor het afspelen van geluid . 93 Foto's laten weergeven op een televisie . 2012 10:24:23 Over deze handleiding Lees zorgvuldig de veiligheidsinstructies voordat u het apparaat in gebruik neemt. [. . . ] Om de functie af te breken, kiest u het item "Annuleren" en bevestigt opnieuw met OK. ρ  In het display wordt de volgende opname weergegeven. Beveiligde bestanden kunnen niet worden gewist, in dat geval wordt de mededeling "Bestand beveiligd" op het display weergegeven. Als er een geheugenkaart is geplaatst, kunt u alleen de op de geheugenkaart opgeslagen bestanden wissen. Als de geheugenkaart beveiligd is, kunt u de op de geheugenkaart opgeslagen bestanden niet wissen. Een gewist bestand kan niet worden hersteld. Wees daarom voorzichtig bij het wissen van bestanden. 2012 10:24:44 De menu's Navigeren in de menu's Als u het weergavemenu wilt openen, schuift u de moduskeuzeknop naar de stand .  Druk op de toets MENU , om de menu’s te openen. ρ    Kies met de navigatietoetsen  of  de instelling die u wilt wijzigen. druk op de toets OK , om het betreffende submenu te openen. Kies met de navigatietoetsen  of  de gewenste optie en bevestig dit met de toets OK. Met de toets MENU gaat u op elk moment terug naar het vorige niveau. € de foto wordt 10 seconden na het indrukken van de sluiterknop genomen. € de foto wordt 2 seconden na het indrukken van de sluiterknop genomen. dUBBEL – Er worden 2 foto’s gemaakt. De eerste 10 seconden, de tweede 12 seconden na het indrukken van de sluiterknop. Seriefoto (een reeks foto’s) - bij deze instelling maakt de camera een reeks foto’s zo lang u de sluiterknop ingedrukt houdt. € bij deze instelling maakt de camera een reeks van 30 foto’s. Tracking - De camera stelt scherp op het onderwerp en houdt de focus op beweging Hier kunt u de details van een foto scherper of zachter laten weergegeven. Normaal – normale beeldscherpte Laag – maakt de foto zacht. hier kunt u de kleurverzadiging van de foto's instellen. [. . . ] De camera wordt automatisch als verwisselbaar station herkend en in het dropdownmenu "Media ophalen van:" weergegeven. Kies een doelmap waarin de gegevens opgeslagen moeten worden.   U kunt verdere importopties in de zijbalk instellen. Een complete helpfunctie voor het gebruik van het programma ArcSoft Media Impression kunt u openen met de toets F1. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION LIFE P43040 MD 86830

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION LIFE P43040 MD 86830 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag