Gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P17008 MD 30261

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P17008 MD 30261. Wij hopen dat dit MEDION LIFE P17008 MD 30261 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MEDION LIFE P17008 MD 30261 te teleladen.


Mode d'emploi MEDION LIFE P17008 MD 30261
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MEDION LIFE P17008 MD 30261

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] • Druk kort op de gewenste brontoets (TV , VCR , DVD , SAT , AUX). Geef de viercijfer code uit de codelijst in. [. . . ] Hiermee kunt u ook codes van merken opsporen, die niet in de codelijst zijn opgenomen. Als u de brontoetsen VCR, DVD, SAT of AUX met een andere dan het aangegeven toestel wenst te programmeren, dan moet u bij de automatische zoekfunctie eerst een code voor het gewenste toesteltype programmeren. : U wilt met de toets AUX een DVD-player bedienen. Dan programmeert u eerst een willekeurige code van een DVD-player uit de codelijst, voordat u de volgende stappen uitvoert. 3 seconden de toets CODE in, totdat de rode LED voortdurend oplicht. • Druk kort op de gewenste brontoets (TV , VCR , DVD , SAT , AUX). € Wijs met de afstandsbediening naar het toestel en druk kort op de toets P/CH+. Beschikt uw toestel niet over een functie voor de kanaalkeuze, dan drukt u de toets ipv. Na 6 seconden begint de afstandsbediening de code te zoeken en zendt elke seconde (zie ook het volgende hoofdstuk) één voor één alle codes door. Bij het zenden licht telkens de rode LED op. • Zodra het toestel op de afstandsbediening reageert , drukt u op OK. € Als u het juiste moment om tijdig op OK te drukken gemist heeft, dan kunt u met de toets P/CH– stapsgewijs naar die code terugkeren waarop het toestel heeft gereageerd. Elke seconde maar alle 3 seconden een nieuwe code moet versturen, dan doet u het volgende: • Druk twee keer op P/CH+ (of ). nu zendt de afstandsbediening pas alle 3 seconden een nieuwe code. [. . . ] Normaal gebruik Individuele toestellen aansturen Nadat de programmering van uw afstandsbediening voor audio- / videotoestellen is afgesloten, werken de gebruikelijkste hoofdfuncties op uw afstandsbediening net zoals op de originele afstandsbediening van het toestel. U wijst met uw afstandsbediening naar het gewenste toestel en drukt de bijhorende brontoets. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MEDION LIFE P17008 MD 30261

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MEDION LIFE P17008 MD 30261 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag