Gebruiksaanwijzing ME VD-4220

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ME VD-4220. Wij hopen dat dit ME VD-4220 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ME VD-4220 te teleladen.


ME VD-4220 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5193 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ME VD-4220

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2): de dampen en geuren van de keuken worden rechtstreeks naar buiten geleid door een afvoerbuis die van in het bovendeel van het toestel door de wand naar buiten gaat. INSTALLATIE Alvorens het apparaat te monteren moet u de vetfilters verwijderen zodat u het apparaat makkelijker kunt hanteren: duw ter hoogte van de handgreep de pal naar binnen en trek het filter naar beneden (Fig. [. . . ] INSTALLATIE Alvorens het apparaat te monteren moet u de vetfilters verwijderen zodat u het apparaat makkelijker kunt hanteren: duw ter hoogte van de handgreep de pal naar binnen en trek het filter naar beneden (Fig. Belangrijke voorwaarden voor de montage: – Een gat openen in de bodem van de wandkast om het apparaat te plaatsen (Fig. € Moet het apparaat in de afzuigingsversie werken, niet vergeten het afvoergat voor de lucht. Om het apparaat te plaatsen de positie van de laterale veren voor het aanhaken regelen volgens de dikte van het paneel met gat waarop het moet komen (Fig. Plaats het apparaat in zijn plaats in de wandkast totdat het vast is met de laterale veren. Om de vet-filter te verwijderen: duw ter hoogte van de handgreep de pal naar binnen en trek het filter naar beneden (Fig. Als u de afzuigkap gebruikt in de versie recyclering, moet u de koolfilters ongeveer om de zes maanden vervangen. U verwijdert ze met een draaibeweging en plaatst ze terug met een draaibeweging in de omgekeerde richting (Fig. Verwijder de lampenkap: druk iets op de 2 vergrendelingen en duw de lampenkap tegelijkertijd naar beneden (afb. Schroef de lamp los en vervang hem door een halogeenlamp Ø35, E14 - 220-240Vac - 28W of een gloeilamp E14 - 220-240Vac - 40W. [. . . ] U verwijdert ze met een draaibeweging en plaatst ze terug met een draaibeweging in de omgekeerde richting (Fig. Verwijder de lampenkap: druk iets op de 2 vergrendelingen en duw de lampenkap tegelijkertijd naar beneden (afb. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ME VD-4220

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ME VD-4220 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag