Gebruiksaanwijzing MAXTOR SHARED STORAGE II QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MAXTOR SHARED STORAGE II. Wij hopen dat dit MAXTOR SHARED STORAGE II handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MAXTOR SHARED STORAGE II te teleladen.


MAXTOR SHARED STORAGE II QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1008 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MAXTOR SHARED STORAGE IIQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Opmerking: Zie de gebruikershandleiding van de Maxtor Shared Storage II voor meer informatie over de betekenis van de stroom- en statuslampjes. Druk op de ronde zwarte knop aan de achterzijde van de Maxtor Shared Storage II harde schijf. [. . . ] Zodra de harde schijf is gevonden, wordt er een venster geopend met de melding dat er op uw Shared Storage II geen beveiligingswachtwoord ten behoeve van beheer is ingesteld. Als u een wachtwoord voor de harde schijf wilt instellen, klikt u op Manage [Beheren]. Zodra de configuratie voltooid is, sluit u de browser en keert u terug naar het scherm met instellingen van EasyManage. Zodra de installatie voltooid is, klikt u op Finish [Voltooien] om de pc opnieuw op te starten. Opmerking: Zie de gebruikershandleiding van de Maxtor Shared Storage II voor meer informatie over de betekenis van de stroom- en statuslampjes. Druk op de ronde zwarte knop aan de achterzijde van de Maxtor Shared Storage II harde schijf. Sluit het ene uiteinde van de meegeleverde Ethernetkabel aan op het netwerk, de router of de switch. steek het andere uiteinde van de Ethernetkabel in de Ethernetpoort van de Shared Storage II. Steek de ronde vrouwelijke connector van de stroomadapter in de stroomaansluiting op de harde schijf. Het venster EasyManage - Shared Storage Administrator Password [Beheerderwachtwoord voor Shared Storage] wordt geopend zodat u beveiliging op de Shared Storage II kunt instellen. Zodra u gereed bent, sluit u de browser en gaat u terug naar het scherm EasyManage. Als het hoofdmenu is geopend, klikt u op het pictogram Plus (+) in het scherm EasyManage om een nieuwe gebruikersaccount aan te maken. [. . . ] Selecteer de doellocatie waar u de EasyManage-software wilt installeren, en klik op Install [Installeren]. Plaats de cd met de installatiesoftware voor de Maxtor Shared Storage II en dubbelklik op het pictogram Install CD [Cd installeren]. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MAXTOR SHARED STORAGE II

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MAXTOR SHARED STORAGE II zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag