Gebruiksaanwijzing MAXTOR CENTRAL AXIS BUSINESS QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MAXTOR CENTRAL AXIS BUSINESS. Wij hopen dat dit MAXTOR CENTRAL AXIS BUSINESS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MAXTOR CENTRAL AXIS BUSINESS te teleladen.


MAXTOR CENTRAL AXIS BUSINESS QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6037 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   MAXTOR CENTRAL AXIS BUSINESS DATASHEET (2300 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MAXTOR CENTRAL AXIS BUSINESSQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Met uw keuze voor de Central AxisTM-opslagserver voor het netwerk heeft u gekozen voor een eenvoudige, betaalbare manier om een back-up te maken van de gegevens op de computers in uw kleine netwerk. [. . . ] Zo maakt u een Seagate Global Accessaccount aan: Opmerking: Als het diagnostische programma van de interface van Central Axis-beheer vaststelt dat een harde schijf in de opslagserver niet werkt, kan een enkele schrijf worden vervangen. Volg hiervoor de aanwijzingen uit de gebruikershandleiding die op bijgeleverde cd staat en ook beschikbaar is in de sectie ondersteuning op www. Opmerking: Als het bericht "No Central Axis storage server drives were found" [Geen Central Axis-opslagserverschijven gevonden] verschijnt, gaat u dan naar onze website voor ondersteuning op http://support. Zo stelt u de Central Axis-opslagserver in en maakt u een beheerderswachtwoord aan: Zo stelt u een Central Axisgebruikersaccount in: Zo maakt u een Seagate Global Accessaccount aan: Stap :Loopdoordedriepagina'sSetup Opmerking: Als u de toegang en het delen van gegevens [Instellen]ensteldeCentralAxis-opslagserverin. [. . . ] Volg hiervoor de aanwijzingen uit de gebruikershandleiding die op bijgeleverde cd staat en ook beschikbaar is in de sectie ondersteuning op www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MAXTOR CENTRAL AXIS BUSINESS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MAXTOR CENTRAL AXIS BUSINESS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag