Gebruiksaanwijzing MAXTOR CENTRAL AXIS QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MAXTOR CENTRAL AXIS. Wij hopen dat dit MAXTOR CENTRAL AXIS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MAXTOR CENTRAL AXIS te teleladen.


MAXTOR CENTRAL AXIS QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9090 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   MAXTOR CENTRAL AXIS ADMIN (4294 ko)
   MAXTOR CENTRAL AXIS DATASHEET (110 ko)
   MAXTOR CENTRAL AXIS FOR WINDOWS (2537 ko)
   MAXTOR CENTRAL AXIS FOR MACINTOSH (2240 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MAXTOR CENTRAL AXISQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Opmerking: Als het scherm Welcome [Welkom] niet wordt geopend, bladert u dan naar de cd en dubbelklik op het bestand Launch. Maakt u een beheerderswachtwoord aan: Zo stelt u een Central Axisgebruikersaccount in: Opmerking: Als het bericht "No Central Axis storage server drives were found" [Geen Central Axis-opslagserverschijven gevonden] verschijnt, gaat u dan naar onze website voor ondersteuning op http://support. Zo maakt u een Seagate Global Accessaccount aan: Opmerking: Als het bericht "No Central Axis storage server drives were found" [Geen Central Axis-opslagserverschijven gevonden] verschijnt, gaat u dan naar onze website voor ondersteuning op http://support. Zo stelt u de Central Axis-opslagserver in en Zo stelt u een Central Axismaakt u een beheerderswachtwoord aan: gebruikersaccount in: Zo maakt u een Seagate Global Accessaccount aan: Wij staan klaar om u te helpen [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MAXTOR CENTRAL AXIS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MAXTOR CENTRAL AXIS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag