Gebruiksaanwijzing MAGNAT MONITOR SUPREME SUB 301A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MAGNAT MONITOR SUPREME SUB 301A. Wij hopen dat dit MAGNAT MONITOR SUPREME SUB 301A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MAGNAT MONITOR SUPREME SUB 301A te teleladen.


MAGNAT MONITOR SUPREME SUB 301A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (695 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MAGNAT MONITOR SUPREME SUB 301A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Geachte klant, Allereerst hartelijk dank dat u gekozen heeft voor een MAGNAT product. Door deze verstandige keuze bent u de eigenaar geworden van een kwaliteitsproduct dat wereldwijd erkend is. [. . . ] de netspanningkeuzeschakelaar 3 is in de fabriek ingesteld op 230 V voor gebruik in Europa. Belangrijk: als de subwoofer in de 115 V-stand wordt aangesloten op een 230 V-net, heeft dit tot gevolg dat de ingebouwde versterker onherstelbaar beschadigd raakt! power-schakelaar (10) In de stand , , Off is de subwoofer uitgeschakeld en in de stand , , On is hij ingeschakeld. U kunt de schakelaar het beste in de stand , , Auto zetten: dan wordt de subwoofer automatisch ingeschakeld als hij een muzieksignaal ontvangt. Als de subwoofer een kwartier lang geen signaal heeft ontvangen, wordt hij in deze stand automatisch uitgeschakeld. (9) brandt tijdens het standby bedrijf rood en tijdens het bedrijf groen. Als het apparaat een langere tijd lang niet wordt gebruikt, moet de stekker uit het stopcontact worden getrokken. Niveauregelaar (7) Met deze regelaar kunt u het geluidsniveau in het lagetonen bereik naar wens instellen. Belangrijk: draai de niveauregelaar tot de aanslag naar links (kleinste volume). Zet muziek aan en versterk het volume met de regelaar van de versterker tot dit de gewenste waarde heeft. Stel het lagetonenniveau met de niveauregelaar in op de gewenste waarde. Scheidingsfrequentieregelaar (8) Hiermee stelt u de hoogste frequentie in die de subwoofer kan weergeven. in combinatie met de rekluidsprekers dient de frequentie te worden ingesteld op 100 Hz ­ 150 Hz. Bij het gebruik van staande luidsprekers adviseren wij om deze in te stellen op 50 Hz ­ 100 Hz. [. . . ] Plaats nooit objecten met open vuur (zoals kaarsen) op de actieve subwoofer. Siga las instrucciones de manejo de su receptor/amplificador y las de los altavoces. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MAGNAT MONITOR SUPREME SUB 301A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MAGNAT MONITOR SUPREME SUB 301A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag