Gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11423

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11423. Wij hopen dat dit MAGIMIX 11423 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MAGIMIX 11423 te teleladen.


Mode d'emploi MAGIMIX 11423
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MAGIMIX 11423

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Er mag geen papier boven de filterhouder uitsteken. Wacht 10 s voordat u de filterhouder verwijdert. Druk op de klem en houd deze stevig ingedrukt. Voorwellen: het uitstromen van de koffie gebeurt in 2 fasen, om alle aroma's uit de koffie te halen. [. . . ] Eerste ingebruikneming: spoel de koffiekan om en laat 2 koffiekannen water (zonder koffie) door het apparaat stromen. Zet de koffiekan met deksel in het apparaat. Zorg dat het druppelstopsysteem goed geplaatst is. Nadat het doorstromen is gestopt , voordat u het filterdeksel opent. Druppelstopsysteem: u kunt de koffiekan tijdens het koffiezetten van het apparaat nemen. Het apparaat schakelt automatisch uit 2 uur na het laatste gebruik. Let op dat de pakking van het druppelstopsysteem goed schoon is. Voor onderhoud met het apparaat uitgeschakeld en afgekoeld zijn. Was de onderdelen niet af in de vaatwasmachine, gebruik geen schuursponsje of schurende reinigingsmiddelen. Wanneer het controlelampje van het filterkoffiegedeelte knippert, moet u het apparaat ontkalken om te zorgen dat het goed blijft werken. Gebruik een bij voorkeur een vloeibare of bruisende ontkalker, speciaal voor koffiezetmachines. Lees systematisch de gebruiksaanwijzing van de ontkalker en houd u aan de hierin opgegeven hoeveelheden. Indien u een verkeerde handeling hebt verricht, kunt u het ontkalkingsprogramma onderbreken door de stekker van het apparaat uit het stopcontact te trekken. Na een ontkalking: het apparaat nog een keer extra doorspoelen, laat de inhoud van een reservoir vers water voor de helft door het pijpje stromen en voor de helft door de filterhouder Hoeveelheid koffie : onvoldoende > gebruik meer koffie en stamp deze licht aan. De espresso stroomt te langzaam of helemaal niet door. Filters of filterkop verstopt > zie "onderhoud". Als u stijve papieren koffiepads gebruikt, wordt aangeraden slechts 1 kopje tegelijk te zetten. > zie "onderhoud" Gebruik koude volle melk. Verminder de hoeveelheid koffie en draai de filterhouder goed vast. Koffiepad niet goed geplaatst > er mag geen papier boven de filter uitsteken. Maak de filterkop schoon + de randen van de filter. De pomp heeft leeg gewerkt en het veiligheidssysteem is in werking getreden. [. . . ] Voordat u opnieuw koffie zet om het apparaat te laten afkoelen. Gebruik het apparaat nooit nadat het gevallen is of als het beschadigd is. als het snoer Beschadigd is, mag het uitsluitend worden vervangen door de fabrikant, zijn klantenservice of door gelijkwaardig bevoegde personen, om ieder risico te voorkomen. Dit symbool duidt aan dat dit product niet samen met het huisvuil mag worden weggegooid. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MAGIMIX 11423

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MAGIMIX 11423 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag