Gebruiksaanwijzing MACLAREN VOLO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MACLAREN VOLO. Wij hopen dat dit MACLAREN VOLO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MACLAREN VOLO te teleladen.


MACLAREN VOLO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (663 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MACLAREN VOLO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] C Treten Sie die Fußplatte ganz nach unten, um die Hauptverriegelung zu aktivieren WARHINHWEIS:VergewissernSiesich, dassalleSicherungenvorder Verwendungordnungsgemäßfestsitzen. C Wickeln Sie die Befestigungsriemen um die hinteren Stangen und sichern Sie sie mit den Klettverschlüssen. [. . . ] PAS OP: Door bagage aan de handgrepen te hangen kan de buggy onstabiel worden. Door het te zwaar beladen, het onjuist inklappen of het gebruik van accessoires zoals kinderzitjes, tashaken, regenkappen, buggyboards, etcetera die niet door Maclaren zijn goedgekeurd, kan schade aan het wagentje ontstaan of kan het wagentje defect raken. Schade als gevolg van het gebruik van accessoires die niet door Maclaren worden geleverd, wordt niet gedekt door onze garantie. Laat nooit uw kind in de buggy zitten bij het op- of afgaan van trappen of roltrappen of bij het vervoeren op andere transportmiddelen. Wees voorzichtig met het op- en afgaan van stoepen en oneffen oppervlakten. Stel de buggy niet bloot aan hitte, bijvoorbeeld van een verwarmingselement of in het directe zonlicht. WAARSCHUWING: deze wandelwagen is niet geschikt om achter te joggen of te skaten. Maclaren behoudt zich het recht voor om het ontwerp van zijn producten in het kader van het voortdurende ontwikkelingsprogramma te wijzigen. Controleer regelmatig of alle klinken en montagematerialen goed vast zitten en veilig werken. controleer de remmen , wielen en banden regelmatig , en vervang of repareer deze indien nodig. Controleer of alle beveiligingsmiddelen goed werken, met name het grote primaire en secundaire slot. Smeer de wieltjes als deze beginnen te piepen licht met een Teflon of siliconen coating. Gebruik geen olie of vet omdat het vuil dat hierdoor wordt aangetrokken de wielen blokkeert. Het gebruik van vervangingsonderdelen die niet door Maclaren worden geleverd, kan gevaarlijk zijn. [. . . ] C OM DE KAP OP TE ROLLEN Maak de drukknoppen los, rol de kap op en gebruik klittenband om deze op zijn plaats te houden. B Bevestig de twee oogjes (aan elke kant één) aan de voorste poten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MACLAREN VOLO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MACLAREN VOLO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag