Gebruiksaanwijzing MACLAREN BMW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing MACLAREN BMW. Wij hopen dat dit MACLAREN BMW handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing MACLAREN BMW te teleladen.


MACLAREN BMW : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3168 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding MACLAREN BMW

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De online video over werking en veiligheid van uw buggy te bekijken (indien aanwezig); 5. Een Maclaren Showroom of bevoegde verkoper te bezoeken voor een demonstratie van het veilige gebruik van uw buggy. [. . . ] Tijdens deze acties is het beklemmen of afknellen van vingers onvermijdelijk. Zorg tijdens het opvouwen dat er geen kindervingers bekneld raken en vouw alle losse materialen opzij. Het is voor de veiligheid van uw kind belangrijk dat het tuigje op de juiste wijze wordt bevestigd en afgesteld (in het bijzonder na het terugplaatsen van het tuigje na het uitwassen). Wanneer u het tuigje niet op de juiste wijze, overeenkomstig de instructies, afstelt, brengt u de veiligheid van uw kind en de stabiliteit van de buggy in gevaar. BELANGRIJK • Dit voertuig is bedoeld voor kinderen vanaf zes (6 ) maanden en tot een maximum gewicht van 15 kg. € BELANGRIJK Wanneer u het boodschappenmandje te vol laadt, kunt u een gevaarlijke instabiele situatie veroorzaken. De maximale draagcapaciteit van elk zakje aan de kap (indien geïnstalleerd) is 0, 5 kg. Pakketten of extra onderdelen - of beide - op het voertuig kunnen zorgen dat het voertuig instabiel wordt. bn • 1• 9• 3 • 7• 6 bp • bm • • • 4 nog is bevestigd. Wanneer u dit niet doet, kunt u de buggy en de inhoud van het winkelmandje beschadigen. [. . . ] Ga altijd zorgvuldig om met drempels en ruwe grond (blokkeer altijd te voorwielen wanneer u op ruwe grond bent). Voor AU / NZ producten alleen–Amerikaanse norm voor Veiligheidstests AS/NZS 2088/CPN No. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING MACLAREN BMW

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding MACLAREN BMW zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag