Gebruiksaanwijzing LOGITECH C920 REFRESH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing LOGITECH C920 REFRESH. Wij hopen dat dit LOGITECH C920 REFRESH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing LOGITECH C920 REFRESH te teleladen.


LOGITECH C920 REFRESH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (11662 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding LOGITECH C920 REFRESH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ]  Bewegungserkennung, verwenden Sie die Logitech Webcam-Software, die unter logitech. Consente di attivare un conto alla rovescia di tre secondi prima dell’acquisizione di una foto o di un video. Condivisione di foto e video È possibile condividere foto e video tramite e-mail, Twitter, Facebook®, YouTube® o Microsoft SkyDrive®. [. . . ] DSL, T1 of kabel) USB 3 Installeer de software Als u uw webcam gebruikt met Windows® 8, wordt de vereiste software automatisch gedownload e op de achtergrond geïnstalleerd wanneer u uw webcam de eerste keer aansluit. Belangrijk: Zorg dat u verbonden bent met het internet, zodat de software kan worden gedownload. Als u uw webcam gebruikt met Windows® 7 of Windows Vista®, moet u de Logitech®-webcamsoftware installeren die beschikbaar is via: logitech. Com/downloads Nederlands  45 Aan de slag met Uw webcam gebruiken met Windows 8 Gebruik de cameratoepassing die beschikbaar is via de Windows 8-startpagina om uw webcam te bedienen. De voorkant van uw Logitech-webcam wordt verlicht wanneer u deze selecteert. Wanneer deze is geactiveerd, wordt er drie seconden geteld door een afteltimer voordat een foto of video wordt gemaakt. Klik of tik op de pijlen om door de foto's en video's te scrollen die u heeft gemaakt. video's worden aangegeven met een timer en afspeelknop in de rechterbenedenhoek. Tip: Met de cameratoepassing kunt u de populairste functies van uw camera snel en gemakkelijk gebruiken. Als u wilt profiteren van de verbeterde functies die uw webcam biedt, zoals bewegingsdetectie, gebruikt u de Logitech-webcamsoftware die beschikbaar is via logitech. Dit is beschikbaar via de cameratoepassing (zie de vorige pagina) en vanuit Metrotoepassingen die webcams ondersteunen. Kies uw vereiste resolutie voor het maken van foto's of video's in Videomodus. Kies de microfoon die u wilt gebruiken om geluid in uw video's op te nemen, als u er meer dan een heeft. Als in het venster Meer opties het Logitech-logo niet wordt weergegeven en geen verbeterde opties worden geboden, is de kans groot dat de Logitech-software niet juist is geïnstalleerd toen u uw camera voor het eerst aansloot. Ga naar de Windows Store en zoek naar Logitech Camera Controller om deze opnieuw te installeren. Als u heeft ingezoomd, sleept u het witte vak om te pannen (pas het scherpstelgebied van uw webcam aan). [. . . ] Nederlands  49 Aan de slag met Bewegingsdetectie gebruiken Uw webcam afstellen tijdens een videogesprek • Stel uw webcam in zodat deze gaat opnemen als hij een beweging waarneemt. Gebruik RightLight om omgevingen met slechte verlichting te corrigeren. Görüntülü aramadan yararlanmak için hem siz hem de karşınızdaki kişi Skype™ yüklemeli veya Yahoo! [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LOGITECH C920 REFRESH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding LOGITECH C920 REFRESH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag